Afslankprogramma Prinsenbeek

Afvallen is niet eenvoudig. Daarbij kun je best een steuntje in de rug gebruiken. Iemand die jou helpt bij het bereiken van je streefgewicht, die je advies geeft over gezonde voeding en bewegen en die jou coacht bij het afvallen. Ook een uitgebalanceerd afslankprogramma kan daarbij helpen. Bij Medisports, vlakbij Prinsenbeek kun je kiezen uit diverse afslankprogramma’s.

BenFit afvalprogramma

Zo kun je bij onze voedingsconsulenten bijvoorbeeld het afslankprogramma BenFit volgen. Bij dit afslankprogramma eet je zes keer per dag een kleine maaltijd aan de hand van een eetlijst die is afgestemd op jouw lichaam. Bij dit afslankprogramma is honger dus geen probleem! Je krijgt ook twaalf weken lang begeleiding van jouw voedingsconsulent, die jou coacht in de richting van jouw streefgewicht. Natuurlijk is sporten bij Medisports ook onderdeel van dit afslankprogramma.

Afslankprogramma SLIMdiet

Een ander afslankprogramma dat je bij ons kunt volgen, is SLIMdiet. Bij dit programma maak je gebruik van 36 handige, lekkere maaltijden. Gemakkelijker kan het niet! Daarnaast is het natuurlijk ook bij dit programma nodig om te bewegen om je streefgewicht te bereiken. Twee lichte trainingen per week zijn voldoende om lekkerder in je vel te zitten en je beter te voelen!

Deskundige begeleiding bij afslanken

Welk afslankprogramma je ook kiest: bij Medisports helpen we jou bij het bereiken van jouw doelen. Onze voedingsconsulenten hebben alle kennis en ervaring in huis om je te coachen en je te begeleiden bij jouw missie om je streefgewicht te bereiken. Daardoor heb jij een stok achter de deur en sta je er niet alleen voor.

Meer weten over afslankprogramma’s Prinsenbeek?

Wil je meer weten over de afslankprogramma’s die we jou te bieden hebben? Maak dan snel een afspraak bij Medisports, vlakbij Prinsenbeek, en we vertellen je alles over de manieren waarop we jou coachen richting een gezond gewicht. Tot snel! 

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten