De voedingsschema’s van BenFit vind ik superfijn!

“Februari 2022 ben ik begonnen bij voedingscoach Mireille: voedingsschema’s via de BenFit app en regelmatige weegmomenten. Ik was destijds niet happy met mijn lijf en wilde daar heel graag verandering inbrengen aangezien ik voor mijn doen nog nooit zoveel heb gewogen. Mijn BMI was niet meer oké. 

Op 7 juni 2022 woog ik 64,6 kg, wat betekent dat ik in ruim 4 maanden tijd 10,6kg afgevallen!!

Toen in startte woog ik 75,2 kg. Mijn streefgewicht: 65kg. Dit is gelukt!! Op 7 juni 2022 woog ik 64,6 kg, wat betekent dat ik in ruim 4 maanden tijd 10,6kg afgevallen!!

Ik sportte 2 á 3 keer per week en de weegmomenten waren voor mij een stok achter de deur. Daarnaast vind ik de voedingsschema’s van BenFit super fijn! Erg gevarieerd, lekkere recepten & tussendoortjes en kon ik maaltijden veranderen naar een andere gezonde optie. Zo had ik zelf nog een soort van regie over de schema’s, wat voor mij heel prettig werkte. De voedingsschema’s en de gezonde levensstijl zijn me eigen geworden, waardoor het me afgelopen maanden oprecht niet veel moeite heeft gekost. Om deze reden raad ik dit traject anderen zeker aan! Met daarnaast de juiste mindset, motivatie en coaching van Mireille kan ook voor anderen een traject middels BenFit succesvol zijn.”

Meer succesverhalen