“Ik ben 8 kilo kwijt in zes weken en voel me veel fitter!”

Je kent het wel, elk jaar blijft er ergens wel weer een kilootje hangen. En na vele malen jezelf opgepept te hebben er nu eens echt iets aan te gaan doen , (blijft vaak bij eraan denken..) heb ik anderhalve maand geleden de stap echt gezet. Doordat ik door mijn professionele trainer Toby Mensen eens goed doorgelicht werd bleken mijn gedachten werkelijkheid te zijn. Officieel 19 kg Vet met een vetpercentage tegen de bovenkant van wat gezond is. Dan wordt je even met je neus op de feiten gedrukt. Gelukkig wordt je dan niet aan je lot overgelaten en zijn er professionals die je een helpende hand toereiken. Met het vooruitzicht dat ik in juni de Alpe `d Huez 3x ga beklimmen om geld in te zamelen voor KWF, moest ik wel wat gaan veranderen.

met de juiste coaching lukte het me wel!

Een voedingsschema op maat met de boodschap “1 maand geen Alcohol drinken” en trainen waren de uitkomst. “Toch lastig, omdat er zoveel gezellige feestjes, feestdagen etc. in zo’n periode zitten”, was mijn eerste reactie. Gezien mijn motivatie was er twijfel rondom mijn plan, vooral mijn vrienden en familie moesten het eerst nog maar eens zien ????. Maar ik ben er voor gegaan! Uiteindelijk behaalde resultaat 8 kilo eraf in 1,5 maand door gezond eten (niet minder eten, maar regelmatig, gezond en bewust) en sporten.  

Nieuw doel: Dit behaalde resultaat behouden en het fitte gevoel  vasthouden!

Voor iedereen voor wie dit herkenbaar is zou ik zeggen: Maak eens een afspraak met Manon en laat je verrassen!! Manon en Toby bedankt!

Meer succesverhalen