Ik kan weer doen wat ik wil, en ben ook kilo’s kwijt!

Ik had longcovid, en was aan het worstelen om weer fit te worden. Een paar kilootjes eraf zou daarbij ook meegenomen zijn. Ik kwam daar zelf niet aan uit, zat in een vicieuze cirkel van continu energie tekort, waardoor ik niet ging sporten, meer (en veel suiker) ging eten voor die energie, mijn lichaam tekort deed en moe werd, en voila het begon van voor af aan.

Als ik het even niet meer zag zitten, werd ik aangemoedigd en herinnerd aan wat ik al bereikt had.

Sonja en haar collega’s hebben me hierbij geholpen. Als ik het even niet meer zag zitten, werd ik aangemoedigd en herinnerd aan wat ik al bereikt had. Zo fijn! Ik kreeg een weekschema met precies wat ik kon eten en, als ik iets niet lekker vond, met wat ik dat kon vervangen. Heerlijk om even niet meer na te hoeven denken wat ik wel en niet mag nemen, en het was daarbij afwisselend en ook echt heel lekker!

Ook kreeg ik tips over mijn workouts. Waar ik niet wist of ik te ver ging of juist een tandje bij moest zetten, konden zij mij hierbij helpen. En daarna ook te kunnen ontspannen (en hoe dan precies)

Daardoor kan ik nu zeggen dat ik alle energie en conditie weer terug heb! Ik kan weer doen wat ik wil, en ben ook kilo’s kwijt!

Dus dankjewel team van BenFit, jullie hebben me goed geholpen! En ik kan het iedereen aanraden die willen afvallen, meer energie willen krijgen, sterker willen worden en daarbij ook nog op een goede manier de rust kunnen pakken.

- Bianca Zom