Wil jij starten met fitness in Etten-Leur?

Conditie- en spiertraining bij Medisports Etten-Leur

Fitness

Bij Medisports Etten-Leur is het mogelijk om zowel conditie- als spiertraining te doen in een moderne en schone zaal met veel begeleiding. Medisports heeft dé perfecte faciliteiten om je te helpen op gebied van fitness. Werk aan je gezondheid en weerstand door sterker, fitter en/of slanker te worden. Wat je doelstelling ook is, in ons sportcentrum helpen we je jouw doelen te behalen. Ook voor revalidatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat past bij jou?

Doe de test en we nemen contact met je op

Unieke fitness concepten

Fitness bij Medisports Etten-Leur

Bij Medisports Etten-Leur staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voordat je aan de slag gaat, start je met de intake door de onze leefstijlcoaches en/of fysiotherapeuten. Vervolgens doe je de eerste training samen met de instructeur.

TGS-Sleutel

Zo kunnen we je op de juiste manier laten starten en weet je precies hoe alles werkt. Hierna kun je zelfstandig aan de slag met behulp van de speciale TGS-sleutel. Jouw persoonlijke programma en instellingen staan op deze sleutel. Het programma, je resultaten en tips kun je altijd terug zien in de speciale app. Zo blijf je optimaal gemotiveerd en kunnen we jou nog beter coachen!  

Unieke fitness concepten 

Naast reguliere fitness heeft Medisports unieke fitness concepten in huis. Train op de Milon cirkel of Biocircuit en doe je volledige spiertraining binnen 30 minuten. Kort, resultaatgericht, makkelijk en veilig!  Door de kleinere setting kan de instructeur je intensiever en gerichter coachen. Heel erg geschikt als je nog nooit gesport hebt, sporten niet leuk vindt of juist een nieuwe prikkel nodig hebt! 

Jouw persoonlijke training

Fitness

Als instructeur zijn we graag met mensen bezig! Met de komst van Milon en het Biocircuit is fitness persoonlijker geworden en kunnen we je nog intensiever motiveren en corrigeren zodat je het beste uit je training kunt halen.

Altijd een advies dat bij jou past.
Fitness
Erik Pilger
Personal trainer, Milon –en Biocircuit coach en small group trainer.
Fitness instructeurs
die het beste
bij jou passen

Succesverhalen van onze klanten