Wil jij starten met fitness in Etten-Leur?

Bij Medisports Etten-Leur is het mogelijk om zowel conditie- als spiertraining te doen in een moderne en schone zaal. Medisport heeft dé perfecte faciliteiten om jou te helpen op gebied van fitness. Sterker, fitter of slanker worden? Wat jouw doelstelling ook is, bij Medisport Etten-Leur helpen we je jouw doelen te behalen. Ook voor revalidatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Medisports Etten-Leur staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voordat je aan de slag gaat, start je met de intake door de fysiotherapeut. Vervolgens doe je de eerste training samen met de instructeur. Zo kunnen we je op de juiste manier laten starten en weet je precies hoe alles werkt. Hierna kun je zelfstandig aan de slag met behulp van de speciale TGS-sleutel. Jouw persoonlijke programma en instellingen staan op deze sleutel. Het programma, je resultaten en tips kun je altijd terug zien in de speciale app. Zo blijf je optimaal gemotiveerd en kunnen we jou nog beter coachen!  

Naast reguliere fitness kun je bij Medisports ook trainen in de Milon cirkel of meedoen aan onze fitness circuit training. Met deze unieke faciliteiten behaal je in korte tijd veel resultaat. Door de kleinere setting kan de instructeur je ook intensiever en gerichter coachen.

Je kunt tijdens de fitnesstraining uiteraard altijd een beroep doen op onze (medische) sportinstructeurs en fysiotherapeuten. Daarnaast heb je regelmatig evaluatiemomenten met je trainer.

Unieke fitness concepten

Jouw persoonlijke training

Fitness

Als instructeur zijn we graag met mensen bezig! Met de komst van Milon en CRC is fitness persoonlijker geworden en kunnen we je intensiever motiveren en corrigeren zodat je het beste uit je training kunt halen.

Altijd een advies dat bij jou past.
Fitness
Sanne Koevoets
Fitness instructeur
Fitness instructeurs
die het beste
bij jou passen

Ontmoet onze trainers

 • Elvera Maas
  It's not the load that breaks you down, it's the way that you carry it
  Elvera Maas
  (Medisch) fitness trainer,groepsles-en funxtion instructeur
 • Niels Halters
  Life is like riding a bicycle: to keep your balance, you must keep moving.
  Niels Halters
  Fitnessinstructeur
 • Ruud Wijnings
  Everytime you work out it's a gift to yourself, so enjoy it!
  Ruud Wijnings
  Personal Trainer, Fitnessinstructeur en Small Group trainer
 • Toby Mensen
  It always seems impossible until it is done!
  Toby Mensen
  Fysiotherapeut, personal trainer en fitness instructeur

Succesverhalen van onze klanten