Afspraak maken

Welkom!

Bij Medisports Etten-Leur denken we graag met je mee welk lidmaatschap het beste bij je past. Wij geven altijd persoonlijk advies, zodat jij zeker weet dat het lidmaatschap past bij jouw wensen en doelen. Maak hier een afspraak voor jouw eerste vrijblijvende kennismaking met Medisports Etten-Leur! 

Annemiek.png

Ik wil graag een afspraak maken

om alles te zien en alle vragen te kunnen stellen

Abonnementen

Met je abonnement maak je bij Medisports Etten-Leur gebruik van alle faciliteiten: De fitnessruimte, Body&Mind en sauna.

Ook de groepstrainingen, het unieke fitness Technogym Biocircuit en de Milon Cirkel, met nog meer persoonlijke coaching, zitten in je abonnement inbegrepen! Ook van de sportdrank Yanga mag je gebruik maken. Dit kan al vanaf 46 euro per maand!

Looptijden 

Het is mogelijk een abonnement te kiezen voor 6 of 12 maanden. Nadat jouw lidmaatschapsperiode is verstreken, kun je maandelijks opzeggen. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we graag welke optie bij je past. 

Intake  

Voordat je bij ons start doe je de intake bij één van onze leefstijlcoaches. Op deze manier start je op een verantwoorde manier met een sportadvies dat perfect bij jou past. Heb je medische klachten? Dan doet één van onze fysiotherapeuten de intake. 

Coachtraject

Wanneer je start bij ons kom je altijd in ons 12-weken coachtraject. We zorgen dat je het vol gaat houden en je doelen gaat behalen! 

Jeugdkorting 

Ben je tussen de 16 en 20 jaar? Dan profiteer je bij ons van jeugdkorting en ontvang je maar liefst 35% korting op de reguliere abonnementen!

Welk lidmaatschap past bij mij?

Wij vinden service belangrijk en willen graag dat jij het abonnement kiest dat het beste bij jou past. Graag nodigen we je dan ook uit vrijblijvend te komen kijken. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op voor een persoonlijk advies.

Ook op het gebied van coaching, voeding en leefstijl hebben wij passende mogelijkheden. Denk ook eens aan Personal Training, leefstijl begeleiding en afslankadvies. Of wellicht kan fysiotherapie je verder helpen? Het kan allemaal onder 1 dak in Etten-Leur bij Medisports!