Personal Training Medisports Etten-Leur

Haal het beste uit jezelf!

Sporten met jouw persoonlijke trainer

Train met jouw eigen personal trainer en ga voor een fitter, gezonder en gelukkiger gevoel! 

✅ Rugklachten
✅ Mentale training / stress
✅ Begeleiding op gebied van leefstijl
✅ Overgewicht
✅ Algehele fitheid
✅ Spierkracht


Personal Training met 100% aandacht

Bij Medisports Etten-Leur kun je 1 op 1 aan de slag met je eigen personal trainer. Onze gekwalificeerde trainers zorgen ervoor dat je de volledige aandacht krijgt tijdens elke trainingssessie. We geloven in de kracht van motivatie en ondersteunen je bij het behalen van je persoonlijke doelen. 

Naast het werken aan je fitheid, richten we ons ook op het bevorderen van een gezonde leefstijl door middel van persoonlijk afgestemde adviezen en begeleiding.

De Personal trainers van Medisports Etten-Leur staan voor je klaar!

Ik wil graag meer informatie over Personal Training

Deze mensen gingen je al voor!

Wij staan voor je klaar

Team Personal Training Medisports Etten-Leur

Pt team1.jpg

Komende maanden extra goed aan de slag? Start met Personal Training bij Medisports Etten-Leur! 

Gezondheid is belangrijker dan ooit! Juist daarom is op de juiste manier bewegen enorm belangrijk. Wij zijn er niet alleen voor die uitdagende training maar gaan met jou je hele leefstijl aanpakken. Op deze manier ben jij straks fitter, gelukkiger en gezonder! 

Sporten waar en wanneer het jou uitkomt!

Personal Training Medisports Etten-Leur heeft de beschikking over alle faciliteiten van het fitnesscentrum en werkt intensief samen met de fysiotherapiepraktijk. Veel van onze Personal Trainers zijn ook geschoold als fysiotherapeut.

Daarnaast beschikt Medisports over een speciale Personal Trainingsruimte zodat je ook in alle rust samen met de trainer kunt sporten. Sport je liever buiten? Ook dat is mogelijk! Personal Training Medisport Etten-Leur: Gegarandeerd resultaat met persoonlijke coaching op gebied van bewegen, voeding en gezondheid!

Je traint altijd één-op-één met jouw eigen trainer op tijden wanneer het jou uitkomt. Train je graag vóór het werk, in het weekend of juist in de avonden? Ook dit is geen enkel probleem bij Personal Training Medisports Etten-Leur. Als Personal Trainer-klant ben je onze VIP! 

Waarom kiezen voor Personal Training bij Medisports Etten-Leur?

Lees hier de blog: Personal training: de 7 belangrijkste voordelen op een rijtje

Personal Training kennismaking

Start met een laagdrempelig, vrijblijvend, en persoonlijk gesprek met 1 van onze ervaren trainers en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Dus kom jij uit Sprundel, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven,  Rijsbergen, Zevenbergen, Prinsenbeek, Oudenbosch of Etten-Leur en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.