Samen sporten
met aandacht op maat

Kleine groepen en veel begeleiding

Onze  small group trainingen worden gegeven in onze geheel vernieuwde zaal.  Een grotere zaal zodat we op gepaste afstand van elkaar de small group trainingen weer binnen kunnen geven! Veilig & verantwoord!

Scroll naar beneden en kijk welke small group training bij je past.

Sporten is goed, maar samen sporten is beter! In de lessen bij Medisports is de instructeur er om je te motiveren en bij te sturen. De les doe je samen, zo bereik je nog meer! Of je nu komt om te ontspannen, je conditie te verbeteren, voor de 'fun' of om spieren te versterken: wij zorgen voor een les waar je met een goed gevoel naar buiten stapt. 

Ben je op zoek naar een groepstraining maar wel in kleine groepen en met veel begeleiding? Dan ben je bij Medisports Etten-Leur aan het juiste adres! We geven de groepstrainingen altijd in kleine groepen zodat je optimale begeleiding krijgt. Aandacht voor iedere sporter in de zaal! Zo haal je het beste uit jezelf.  De small group trainingen duren 40 minuten. 

Zie hier het rooster.  Reserveren voor de trainingen kan via de app

Samen werken aan je gezondheid, zeker nu! 

Ons aanbod Small Group Training

Met veel plezier haal je alles uit je training

Small Group Trainers die het beste bij jou passen

Als instructeur motiveren we zodat je het beste uit je training haalt. We maken er een gezellige, afwisselende, training van en stimuleren je zodat je op een goede manier je doelen behaalt!

Altijd een advies dat bij jou past.
Small Group Training
Niels Halters
Small group trainer &
Milon –en Biocircuit coach
Small Group Trainers
die het beste
bij jou passen