Ik ben uiteindelijk onder begeleiding 30 kilo afgevallen!

Ik ben 43 jaar, heb een drukke baan, een gezin met kleine kinderen en ik merkte eind vorig jaar dat alles niet meer zo soepel ging als vroeger, en ik voelde dat ik er echt iets aan moest gaan doen. Ik zat niet lekker in mijn vel, ik merkte dat ik door mijn overgewicht lichamelijke klachten kreeg en daar wilde ik vanaf. Mijn overgewicht ging me steeds meer tegenstaan.

Via familie hoorde ik over positieve ervaringen met Medisports, dus zodoende ben ik hier terecht gekomen. Nadat ik een eerste kennismakingsgesprek heb gehad met Sonja heb ik de knoop doorgehakt en heb ik de stap gezet. Ik had het al een paar keer uitgesteld en nadat ik over de drempel heen was ben ik er voor gegaan. Een combinatie van sporten op de Milon cirkel en voedingsbegeleiding van een gewichtsconsulente.

Ik zou iedereen die wilt afvallen Medisports aanbevelen!

Ik was net een paar weken bezig met het afslanktraject toen alle sportscholen moesten sluiten i.v.m. de landelijke lockdown. Gelukkig was dat voor de persoonlijke voedingsbegeleiding geen probleem, want ik had wekelijks contact met Sonja. Ze heeft me ontzettend goed begeleid via de mail,  en we hadden ook regelmatig telefonisch contact. Ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht en ze beantwoordde de mail altijd heel persoonlijk en voorzag me van veel informatie.

Ik ben uiteindelijk onder de begeleiding van Sonja en met het Slim Diet programma 30 kilo afgevallen.  De eerste 4-5 dagen vond ik het moeilijkste, maar daarna ging het eigenlijk vanzelf.  Ik heb voorheen elders een ander proteïnedieet gevolgd, en daar vond ik de producten echt niet lekker van. Maar de producten van Slim diet vond ik heel goed te doen, dat viel me ontzettend mee.                                                                                                                           

Ik zou iedereen die wilt afvallen de voedingsbegeleiding bij Medisports aanbevelen; gewoon Medisports bellen.

Meer succesverhalen