Slim en Makkelijk afvallen met SLIMdiet | Medisports Etten-Leur

Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet bij Medisports Etten-Leur is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven.

 

SLIMdiet is een eiwitdieet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest. Lekker overzichtelijk. Je weet precies wat je moet doen en de voedingsconsulent motiveert, stimuleert en stuurt je elke week in de juiste richting. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

SLIMdiet wordt uiteraard gecombineerd met sporten bij Medisports Etten-Leur. Als je twee keer per week een lichte training doet, is je lichamelijke resultaat mooier en je geestelijke resultaat beter.

SLIMdiet gaat om jou!

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden.

Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij! Met Slimdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl.Energiek, krachtig & vrolijk. Dat is wat je verdient!

Meer weten over SLIMdiet? Maak een vrijblijvende afspraak met onze voedingsconsulent bij Medisports Etten-Leur. Vul ons formulier in.

Ik wil starten met afvallen!

maak een afspraak voor vrijblijvend advies met een van onze voedingscoaches