Afslankprogramma Hoeven

Kilo’s eraf krijgen is best ingewikkeld. Je wilt snel afvallen om lekkerder in je vel te zitten, een goed figuur te hebben voor de zomer of om gewoon fitter en gezonder te zijn. Maar te snel afvallen is ook niet gezond, en een hongergevoel is ook niet goed om je streefgewicht te bereiken. Wil jij afvallen zonder honger en mét blijvend resultaat? Dan is een afslankprogramma van Medisports, vlakbij Hoeven, voor jou een goed idee!

Verschillende afslankprogramma’s

Bij Medisports krijg je persoonlijke begeleiding en coaching door een voedingsconsulent. Zij helpt jou bij het verliezen van je kilo’s én bij het kiezen van het juiste afslankprogramma. Want het is belangrijk dat jouw afslankprogramma past bij jou, bij jouw doelen en bij jouw wensen en voorkeuren. Daarom hebben we bij Medisports verschillende afslankprogramma’s waaruit je kunt kiezen.

Afslankprogramma SLIMdiet

Zo kun je bijvoorbeeld afvallen met behulp van het afslankprogramma SLIMdiet. Dat is een heel gemakkelijk programma dat bestaat uit 36 maaltijden die je heel eenvoudig kunt bereiden. De maaltijden zijn smakelijk en er zit alles in wat je nodig hebt om je fit te voelen én af te vallen! Daarbij is het ook belangrijk dat je gaat sporten bij Medisports. Twee keer per week een lichte training is al genoeg om resultaat te bereiken.

Afvallen met BenFit

Een ander afslankprogramma dat je Medisports kunt volgen, is BenFit. Daarbij ga je gedurende twaalf weken aan de slag met een op jouw lichaam afgestemde voedingslijst en heb je zes eetmomenten per dag. Iedere week heb je een afspraak met je voedingsconsulent, die jou coacht naar jouw ideale gewicht. Zo bereik je snel jouw gewenste resultaat.

Meer weten over afslankprogramma’s in Hoeven?

Woon je in Hoeven en wil je met behulp van een afslankprogramma je streefgewicht bereiken? Neem dan contact op met Medisports, vlakbij Hoeven, en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak! We vertellen je dan graag meer over onze afslankprogramma’s en de manier waarop we jou kunnen helpen bij het afvallen. Tot snel!

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten