Afvallen Hoeven

Ben jij die extra kilo’s op je heupen, billen of buik nu echt beu? Wil je graag een paar kilo verliezen om gezonder te worden? Of wil je gewoon graag weer in die strakke spijkerbroek passen en lekker in je vel zitten? Wat jouw redenen ook zijn: afslanken lukt het beste onder professionele begeleiding. Bijvoorbeeld van Medisports, vlakbij Hoeven.

Afslanken met voedingsconsulenten

Bij Medisports werken gekwalificeerde voedingsconsulenten, die jou helpen bij het bereiken van je streefgewicht. En, heel belangrijk: die je helpen op je gewicht te blijven. Want het jojo-effect wil je natuurlijk voorkomen! Daarom is de begeleiding van een voedingsconsulent onmisbaar om écht blijvend af te slanken.

Afslankprogramma’s

Bij Medisports werken we met diverse afslankprogramma’s en je bepaalt zelf, samen met je voedingsconsulent, welke voor jou het beste werkt. Kies je bijvoorbeeld voor BenFit, het programma waarbij je met een speciaal op jouw lijf afgestemd, gevarieerd voedingspatroon gedurende twaalf weken afvalt? Of is afslanken via SLIMdiet meer jouw ding? Bij dit programma kies je iedere dag uit 36 lekkere gerechten die jou helpen je streefgewicht te bereiken. Natuurlijk is bewegen bij Medisports ook altijd onderdeel van jouw afslankprogramma.

Afslanken aan de buik

Is het vooral je buik die je graag wat platter zou willen zien? Met Slim Belly, dat Medisports als enige in de regio Hoeven aanbiedt, is afslanken aan je buik heel eenvoudig! En het helpt niet alleen om een slankere taille te krijgen: ook cellulitis en striae pak je hiermee aan. Slim Belly is inbegrepen in het Medisports VIP-abonnement.

Meer informatie over afslanken?

Wil je meer weten over hoe Medisports jou kan helpen af te slanken? Maak dan snel een afspraak in ons sportcentrum, vlakbij Hoeven, en we vertellen je alles over de mogelijkheden voor verantwoord en blijvend afslanken. Kom snel langs en laat je overtuigen door onze deskundige begeleiding en handige afslankmethodes!

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten