Afvallen-en leefstijlcoaching

Medisports Etten-Leur

Zit weer lekker in je vel! 

Wil je werken aan je gezondheid? Een gezond gewicht hebben, jezelf fitter voelen, beter slapen, geen stress hebben en lekker in je vel zitten? Start dan nu met het veranderen van je leefstijl!


Altijd een coach die bij je past 

Samen bepalen we welke coach en programma bij Medisports Etten-Leur het beste bij jouw wensen aansluit. 

Gezondheid, Geluk en een Goed Gevoel zijn de belangrijkste pijlers! 

✅ Voedingscoach
✅ Leefstijlcoach
✅ Stresscoach
✅ Diëtist

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Leefstijlcoaching op maat bij Medisports Etten-Leur

Bij Medisports Etten-Leur helpen onze coaches je op het juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect.  We coachen je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden! Iedereen is anders, dus maken we voor iedereen een programma op maat. Wil je niet afvallen maar ben je op zoek naar een algemeen gezonder leefpatroon, verandering van leefstijl, hulp bij stress/onrust of meer balans in je leven? Ook dan ben je bij onze (stress) leefstijlcoaches aan het juiste adres! 

Hulp nodig bij het kiezen van het ideale programma?

Wil je graag starten met afvallen? Maar geen idee welke aanpak voor jou het beste is? Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, waardoor we je optimaal kunnen helpen met afvallen en je leefstijlverandering. Dus kom jij uit HoevenPrinsenbeek of Etten-Leur e.o. en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Medisports Etten-Leur.

Medisports Etten-Leur is dé plek voor professioneel advies van een diëtist, leefstijlcoach, stresscoach of voedingsconsulente op het gebied van voeding, dieet en leefstijl coaching in Etten-Leur en omgeving.

Afspraak voeding / leefstijladvies

Onze mogelijkheden

 • Ben Fit!

  Gezond en gevarieerd voedingspatroon

  Ben Fit!

  Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit bij Medisports Etten-Leur kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

 • Leefstijlcoaching

  Voel je weer vitaal, gezond en energiek!

  Leefstijlcoaching

  Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die gezondheids- skills wil aanleren, aanpakken of verbeteren. Je wilt je weer vitaal, gezond en energiek voelen, om uiteindelijk gelukkiger in het leven te staan!

 • Stresscoaching

  Samen op zoek naar de juiste balans

  Stresscoaching

  De stresscoach is gespecialiseerd in het behandelen van mensen die door werk of in hun privé leven overbelast zijn. De coach helpt je om klachten van een dreigende burn-out of overspannen raken te herkennen en erger te voorkomen.

 • Inbody Healthcheck

  Meet je lichaamssamenstelling

  Inbody Healthcheck

  Met behulp van de InBody Healthcheck bij Medisports Etten-Leur maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode die beschrijft waar je lichaam uit bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van je lichaam

 • Afslanken met jouw voedingscoach

  Ook voor niet-leden mogelijk

  Afslanken met jouw voedingscoach

  Ben je zelf al actief, sport je buiten of ben je in teamverband lekker bezig?  Onder begeleiding van onze voedingscoaches ga jij die overtollige kilo`s verliezen, naast jouw huidige beweegschema. Dus ben je geen lid van Medisports? Ook dan helpen onze voedingscoaches je graag!

 • Diëtist

  Voor een positieve kijk op voeding

  Diëtist

  Fysiotherapie Medisport werkt samen met diëtistenpraktijk Jasmijn Gijzen die op locatie aanwezig is. Op deze manier kunnen we optimaal, multidisciplinair, werken. Bij aandoeningen zoals COPD, diabetes, long Covid en obesitas speelt niet alleen beweging een rol maar neemt  ook voeding een belangrijke plaats in. Door de korte lijnen kunnen we een optimaal traject aanbieden. 

Klantreacties van onze sporters

Advies op maat

Slim en verantwoord afvallen bij Medisports

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Mireille, Manon en Sonja
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen

Tips van onze voedingscoaches