Afslanken -en leefstijlcoaching

Wij helpen je aan je gezondheid en weerstand te werken!

We mogen je weer, op afspraak, coachen naar een gezond gewicht!

Wil je werken aan je gezondheid? Weer een gezond gewicht hebben, fitter zijn en lekker in je vel zitten? Start dan nu met het veranderen van je leefstijl! Bij Medisports Etten-Leur helpen onze coaches je op het juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect.  We coachen je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden! 

Onze voedingsconsulentes en leefstijlcoaches staan voor je klaar.  We mogen je, op afspraak, weer wekelijks persoonlijk begeleiden. Gegarandeerd resultaat  met deze mooie programma`s en onze motiverende coaches!

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in je leefstijl. Wij helpen je graag de balans te vinden: Er is altijd een manier die bij je past!  Niet een standaard programma, maar afvallen en veranderen in leefstijl op jouw manier, met wekelijkse persoonlijke coaching en een goed gevoel. Wij helpen je op weg naar een gezondere leefstijl! 

Hulp nodig bij het kiezen van het ideale programma?

Wil je graag starten met afvallen? Maar geen idee welke aanpak voor jou het beste is? Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, waardoor we je optimaal kunnen helpen met afvallen en je leefstijlverandering. Dus kom jij uit HoevenPrinsenbeek of Etten-Leur e.o. en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ik wil een afspraak maken

Voor voedings -en/of leefstijladvies

Onze afvalprogramma's

 • Ben Fit!

  Gezond en gevarieerd voedingspatroon

  Ben Fit!

  Is het tijd je leefstijl te veranderen? Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

 • SLIMDiet

  Slim en makkelijk afvallen

  SLIMDiet

  Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

   

 • Afslanken met jouw voedingscoach

  Ook voor niet-leden mogelijk

  Afslanken met jouw voedingscoach

  Ben je zelf al actief, sport je buiten of ben je in teamverband lekker bezig? Ook dan ben je bij Medisports aan het juiste adres! Onder begeleiding van onze voedingscoaches ga jij die overtollige kilo`s verliezen, naast jouw huidige beweegschema. Dus ben je geen lid van Medisports? Ook dan helpen onze voedingscoaches je graag!

Klantreacties van onze sporters

Advies op maat

Slim en smakelijk afvallen met Medisports

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Mireille, Manon en Jaimy
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen