Zit lekker in je vel met een gezonder eetpatroon

Wij helpen je slanker, fitter en energieker te worden!

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo's verliezen of van dat buikje af? Klaar met het jojo-effect en honger hebben? Stat nu met het veranderen van je leefstijl!  Bij Medisports Etten-Leur helpen wij je wél op je juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect. We coachen je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden!

Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in je leefstijl. Wij helpen je graag de balans te vinden: Er is altijd een manier die bij je past!  Niet een standaard programma, maar afvallen en veranderen in leefstijl op jouw manier, met wekelijkse persoonlijke coaching en een goed gevoel. Wij helpen je slanker, fitter en energieker te worden!

Hulp nodig bij het kiezen van het ideale programma?

Wil je graag starten met afvallen? Maar geen idee welke aanpak voor jou het beste is? Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, waardoor we je optimaal kunnen helpen met afvallen. Dus kom jij uit HoevenPrinsenbeek of Etten-Leur e.o. en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Onze afvalprogramma's

 • Ben Fit!

  Gezond en gevarieerd voedingspatroon

  Ben Fit!

  Is het tijd je leefstijl te veranderen? Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

 • SLIMDiet

  Slim en makkelijk afvallen

  SLIMDiet

  Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

   

 • Afslanken met jouw voedingscoach

  Ook voor niet-leden mogelijk

  Afslanken met jouw voedingscoach

  Ben je zelf al actief, sport je buiten of ben je in teamverband lekker bezig? Ook dan ben je bij Medisports aan het juiste adres! Onder begeleiding van onze voedingscoaches ga jij die overtollige kilo`s verliezen, naast jouw huidige beweegschema. Dus ben je geen lid van Medisports? Ook dan helpen onze voedingscoaches je graag!

Succesverhalen van onze klanten

Advies op maat

Slim en smakelijk afvallen met Medisports

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken
Manon Marijnissen
Voedings –en leefstijlcoach & groepslesinstructeur
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen

Ontmoet onze voedingscoaches

 • Denise d` Hondt
  We don’t grow when things are easy we grow when we face challenges
  Denise d` Hondt
  Personal trainer, leefstijlcoach, fitness -en Milon coach, groepsles instructeur, small group trainer
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Gewichtsconsulent, social media, (kinder)yoga instructeur en service/advies
 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Small group trainer en groepslesinstructeur, BGN gewichtsconsulent, service/advies
 • Sonja Jobse
  Zeg nooit nooit
  Sonja Jobse
  Pilates instructeur, Small group trainer en gewichtsconsulent, Service&advies

Tips van onze voedingscoaches