Afslanken Etten-Leur

Veel mensen willen wat kilo’s kwijt. Om lekkerder in hun vel te zitten, om gezonder te zijn of gewoon, omdat ze het mooier vinden. Maar afslanken kan soms knap lastig zijn. En het is bovendien belangrijk om op een goede, verantwoorde manier af te slanken. Gelukkig is er Medisports in Etten-Leur. Wij helpen je afslanken op een goede manier, zodat de kilo’s er niet alleen af gaan, maar ook af blijven.

Afvallen zonder honger

Wanneer je graag wat kilo’s wilt afslanken, wil je dat het liefst doen zonder hongergevoel. Want als je honger hebt, is de verleiding des te groter om tóch weer te gaan snacken. En dat is niet de bedoeling! Daarom kun je bij Medisports in Etten-Leur afslanken onder deskundige begeleiding. We hebben voedingsconsulenten die je helpen bij het samenstellen van een gezond voedingspatroon dat jou helpt afvallen, maar waarbij je tegelijkertijd ook geen of weinig honger hebt. Zo houd je het beter vol en bereik je sneller je streefgewicht.

Programma’s voor afvallen 

Bij Medisports in Etten-Leur bieden we diverse programma’s om af te slanken. Bijvoorbeeld het programma BenFit, een voedingsprogramma van twaalf weken waarin je zes keer per dag een eetmoment hebt en je onder persoonlijke begeleiding van jouw coach op een gezonde manier afvalt. Ook kun je kiezen voor SLIMDiet, een handig concept waarbij je uit 36 gerechten kunt kiezen die lekker zijn én jou een verzadigd gevoel geven. Uiteraard combineer je dit met sporten bij Medisports. Wil je vooral afslanken aan je buik? Dan is Slim Belly voor jou de perfecte manier. Medisports is de enige in de regio Etten-Leur die afslanken met dit concept aanbiedt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de manieren waarop Medisports Etten-Leur jou kan helpen bij het afslanken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of kom langs om kennis te maken met ons sportcentrum en onze afslankmethodes. Samen met ons zet jij de stap naar afslanken met een blijvend resultaat. Tot snel!

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten