Leefstijlcoaching bij Medisports Etten-Leur

Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die gezondheids- skills wil aanleren, aanpakken of verbeteren. Je wilt je weer vitaal, gezond en energiek voelen, om uiteindelijk gelukkiger in het leven te staan!

Wat is leefstijlcoaching? 

In deze drukke keuzemaatschappij wordt het ons niet altijd makkelijk gemaakt, onze agenda is voller dan vol en de verwachtingen die we aan onszelf stellen zijn vaak hoog. Steeds meer Nederlanders kampen met overgewicht en/of stress en vinden het lastig diverse ongezonde gewoontes de kop in te drukken. Vaak weten we wel dat we iets moeten of willen veranderen komen we er niet toe, door ‘onbewuste’ blokkades.

We begrijpen dat er verschillende vragen door je hoofd spoken;
Waar moet ik beginnen, hoe moet ik beginnen en kan ik dit alleen?” Hierin kunnen we je gerust stellen, je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

De Medisports leefstijlcoach is er om jou te leren hoe je het fundament legt voor het leven dat jij wilt. Bijvoorbeeld door dingen te verbeteren in je voeding, je beweging, je stressmanagement of de indeling van je dag. Wij noemen dat het aanleren en ontwikkelen van gezondheids- skills.

Je leefstijlcoach kijkt naar jouw als persoon, wie je bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vind. Samen stellen we een haalbaar plan op, altijd in overleg en altijd samen, want uiteindelijk is het jouw leefstijlplan.

Wat kan de Medisports leefstijlcoach voor je betekenen?

In een uitgebreide intake bespreken we samen je verwachtingen, je doelen maar ook je knelpunten en blokkades. Dit doen we aan de hand van de BRAVO factoren (bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning) Ieder mens is uniek, ieders leefstijl is uniek.

Wij bieden dan ook een persoonlijke aanpak en we gaan samen op zoek naar jouw eigen doel. We kijken naar wat er in jouw leven past en welke veranderingen hierin mogelijk zijn. Door onze persoonlijke benadering is het mogelijk om je gewoontes voor goed aan te pakken.

Gedrag staat hierbij altijd centraal, door inzicht te krijgen in je eigen gedrag wordt het makkelijker om deze in kleine stapjes aan te pakken. Inzicht in jezelf, in combinatie met handige tips en tools van de Medisports leefstijlcoach, zorgen ervoor dat je ook op lange termijn resultaat boekt!

Ik wil een afspraak maken met de leefstijlcoach