Snel afvallen Etten-Leur

Wil jij snel afvallen? Bijvoorbeeld omdat je een feestje hebt en je graag in die ene jurk wilt passen? Of omdat de zomer in zicht komt en je graag met een goed figuur in je bikini of zwembroek wilt lopen? Dan is het belangrijk dat je niet alleen snel afvalt, maar ook op een verantwoorde manier. Want anders ben je je gewicht snel kwijt, maar zit het er ook zo weer aan. De voedingsconsulenten van Medisports in Etten-Leur helpen jou daarbij.

Snel afvallen door voeding

Ook het aanpassen van je voedingspatroon kan je helpen om snel af te vallen. Maar dat moet dan wél op een verantwoorde manier gebeuren. De voedingsconsulenten van Medisports Etten-Leur helpen jou daar graag bij. Bijvoorbeeld met BenFit, waarbij je gedurende twaalf weken intensief wordt begeleid door je voedingsconsulent. Je hebt zes eetmomenten per dag aan de hand van een eetlijst die speciaal op jouw lichaam is afgestemd. Natuurlijk is bewegen bij Medisports ook een onderdeel van deze programma’s. Nóg sneller afvallen dus!

Meer weten?

Wil je meer weten over snel afvallen bij Medisports in Etten-Leur? Maak dan snel een afspraak en we vertellen je alles over de manieren waarop wij je kunnen helpen om snel weer in die bikini, jurk of spijkerbroek te passen! Tot snel!

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten