Snel afvallen Etten-Leur

Wil jij snel afvallen? Bijvoorbeeld omdat je een feestje hebt en je graag in die ene jurk wilt passen? Of omdat de zomer in zicht komt en je graag met een goed figuur in je bikini of zwembroek wilt lopen? Dan is het belangrijk dat je niet alleen snel afvalt, maar ook op een verantwoorde manier. Want anders ben je je gewicht snel kwijt, maar zit het er ook zo weer aan. De voedingsconsulenten van Medisports in Etten-Leur helpen jou daarbij.

Snel afvallen buik

Bij veel mensen is de buik een plek waar het vet zich snel ophoopt. Is dat ook bij jou het geval? En wil jij snel afvallen en een strakkere, slankere buik? Dan is Slim Belly voor jou de perfecte manier om dat te bereiken! Met Slim Belly draag je een speciale band om je buik die je tijdens het sporten helpt om lokaal vet te verbranden. Twee keer een half uur per week is al voldoende om resultaat te zien! Bovendien vermindert Slim Belly ook striae en cellulitis.

Snel afvallen door voeding

Ook het aanpassen van je voedingspatroon kan je helpen om snel af te vallen. Maar dat moet dan wél op een verantwoorde manier gebeuren. De voedingsconsulenten van Medisports Etten-Leur helpen jou daar graag bij. Bijvoorbeeld met SLIMdiet, waarbij je geniet van 36 heerlijke, uitgebalanceerde maaltijden waarin alles zit dat je nodig hebt om snel af te vallen én fit te blijven. Je kunt ook kiezen voor BenFit, waarbij je gedurende twaalf weken intensief wordt begeleid door je voedingsconsulent. Je hebt zes eetmomenten per dag aan de hand van een eetlijst die speciaal op jouw lichaam is afgestemd. Natuurlijk is bewegen bij Medisports ook een onderdeel van deze programma’s. Nóg sneller afvallen dus!

Meer weten?

Wil je meer weten over snel afvallen bij Medisports in Etten-Leur? Maak dan snel een afspraak en we vertellen je alles over de manieren waarop wij je kunnen helpen om snel weer in die bikini, jurk of spijkerbroek te passen! Tot snel!

Welk programma past bij jou?

Advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Mireille, Manon en Sonja
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster
 • Sonja Jobse
  Als je wilt dat er iets verandert, dan moet je iets veranderen
  Sonja Jobse
  Leefstijl- en voedingscoach, service/advies, yoga/ pilates docent

Succesverhalen van onze klanten