Snel afvallen Prinsenbeek

Soms wil je snel afvallen om bijvoorbeeld in dat ene jurkje te passen. Of die spijkerbroek weer aan te kunnen. Of gewoon, omdat het bijna zomer is en je graag in je bikini of zwembroek op het strand wilt liggen zonder je zorgen te maken over je figuur. Herken je dit? Dan is Medisports, vlakbij Prinsenbeek, er om jou te helpen!

Voedingsconsulenten voor snel afvallen

Bij Medisports hebben we namelijk gekwalificeerde en ervaren voedingsconsulenten, die jou helpen bij het bereiken van jouw ideale gewicht. Daarvoor hebben ze verschillende methodes, want ieder mens is verschillend. Samen met jouw voedingsconsulenten ga jij op zoek naar de juiste manier om snel af te vallen.

Afvallen aan je buik

Wil jij bijvoorbeeld snel een slankere taille? Dan is Slim Belly echt iets voor jou! Deze speciale gordel die je tijdens het sporten draagt, zorgt ervoor dat je al snel heel wat centimeters bij je buik kwijt bent. En niet alleen centimeters – ook striae en cellulitis kunnen minder worden door gebruik van de Slim Belly. De ideale manier dus voor snel afvallen bij je buik!

Voeding voor snel afvallen

Wil je niet alleen bij je buik, maar over je hele lichaam afvallen? Ook daarvoor hebben de voedingsconsulenten van Medisports de juiste methodes in huis. Bijvoorbeeld SLIMdiet, een compleet systeem waarbij je door middel van 36 uitgekiende maaltijden op een lekkere en verantwoorde manier snel kunt afvallen. Of kies voor BenFit, een programma van twaalf weken waarbij jouw consulent jou intensief coacht en waarbij je eet volgens een eetlijst die speciaal voor jouw lichaam is opgesteld. Natuurlijk is ook bewegen bij Medisports onderdeel van jouw programma om snel af te vallen!

Meer weten over snel afvallen?

Woon je in Prinsenbeek en wil jij snel afvallen om lekker strak in je vel te zitten? Neem dan vandaag nog contact op met Medisports, vlakbij Etten-Leur, en we helpen jou om je streefgewicht te bereiken én te behouden! Tot snel!

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten