Snel afvallen Hoeven

Snel afvallen om klaar te zijn voor de zomer: dat willen we allemaal wel! Toch is het soms lastig om snel af te vallen en in die bikini, spijkerbroek of jurk te passen. En het is al helemaal een kunst om die kilo’s er vervolgens ook af te houden. Gelukkig biedt Medisports, vlakbij Hoeven, uitkomst. Bij ons kun je snel afvallen op verantwoorde wijze.

Diverse manieren om snel af te vallen

Omdat iedereen uniek is en jij vast ook zo je eigen wensen hebt, hebben we bij Medisports verschillende manieren om snel af te vallen. Want het is belangrijk dat je afslankprogramma bij jou past. Zo houd je het beter vol. Onze ervaren en gekwalificeerde voedingsconsulenten gaan met jou in gesprek om te kijken welk programma voor jou het best geschikt is.

Slim Belly

Wil je vooral aan je buik centimeters verliezen? Dan is Slim Belly voor jou de perfecte oplossing! Met dit systeem, dat je tijdens het sporten draagt, verlies je al snel flink wat centimeters in je taille en wordt je buik strakker en slanker. Ook striae en cellulitis kunnen verminderen. Slim Belly is inbegrepen in jouw VIP-abonnement bij Medisports!

Snel afvallen met voeding

Wil je over je hele lichaam kilo’s kwijt en wil je op een verantwoorde manier snel afvallen? Ook daarvoor hebben onze voedingsconsulenten diverse programma’s. Bijvoorbeeld BenFit, een programma waarbij je twaalf weken lang intensief wordt gecoacht en waarbij je voeding speciaal is aangepast aan jouw lichaam. Ook SLIMdiet, een afvalprogramma met 36 uitgekiende maaltijden, is beschikbaar bij Medisports. Natuurlijk hoort sporten in ons sportcentrum ook bij jouw persoonlijke programma. Want door te bewegen kun je nog sneller afvallen!

Ook snel afvallen?

Woon jij in Hoeven en wil jij snel afvallen? Neem dan nu contact op met Medisports, vlakbij Hoeven, en wij vertellen je alles over de manier waarop wij je helpen je streefgewicht te bereiken. Start vandaag nog!

Welk programma past bij jou?

Advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Mireille, Manon en Sonja
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster
 • Sonja Jobse
  Als je wilt dat er iets verandert, dan moet je iets veranderen
  Sonja Jobse
  Leefstijl- en voedingscoach, service/advies, yoga/ pilates docent

Succesverhalen van onze klanten