Snel afvallen Hoeven

Snel afvallen om klaar te zijn voor de zomer: dat willen we allemaal wel! Toch is het soms lastig om snel af te vallen en in die bikini, spijkerbroek of jurk te passen. En het is al helemaal een kunst om die kilo’s er vervolgens ook af te houden. Gelukkig biedt Medisports, vlakbij Hoeven, uitkomst. Bij ons kun je snel afvallen op verantwoorde wijze.

Diverse manieren om snel af te vallen

Omdat iedereen uniek is en jij vast ook zo je eigen wensen hebt, hebben we bij Medisports verschillende manieren om snel af te vallen. Want het is belangrijk dat je afslankprogramma bij jou past. Zo houd je het beter vol. Onze ervaren en gekwalificeerde voedingsconsulenten gaan met jou in gesprek om te kijken welk programma voor jou het best geschikt is.

Snel afvallen met voeding

Wil je over je hele lichaam kilo’s kwijt en wil je op een verantwoorde manier snel afvallen? Ook daarvoor hebben onze voedingsconsulenten diverse programma’s. Bijvoorbeeld BenFit, een programma waarbij je twaalf weken lang intensief wordt gecoacht en waarbij je voeding speciaal is aangepast aan jouw lichaam. Natuurlijk hoort sporten in ons sportcentrum ook bij jouw persoonlijke programma. Want door te bewegen kun je nog sneller afvallen!

Ook snel afvallen?

Woon jij in Hoeven en wil jij snel afvallen? Neem dan nu contact op met Medisports, vlakbij Hoeven, en wij vertellen je alles over de manier waarop wij je helpen je streefgewicht te bereiken. Start vandaag nog!

Welk programma past bij jou?

Ãltijd advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Samen gaan we aan de slag naar een, blijvende, gezondere en fittere leefstijl!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Manon, Pleun, Noor en Mireille
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Leefstijlcoaches die bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Leefstijl -en voedingscoach, service/advies, small group trainer en groepslesinstructeur
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster

Succesverhalen van onze klanten