Personal training Bosschenhoofd

Vraag jij je ook af waarom het effect van al dat sporten toch steeds maar uitblijft? Wil je graag wat kilo’s kwijt? Of heb je een druk leven en wil je met effectief trainen het beste uit je workout halen? In al deze gevallen is personal training bij Medisports, vlakbij Bosschenhoofd, voor jou een ideale oplossing.

Personal training VIP

Bij personal training draait alles helemaal om jou. Jij bent onze VIP. Dat betekent onder meer dat jij zelf bepaalt wanneer je graag wilt trainen. ’s Ochtends voor je werk, om je dag goed te beginnen? Of liever ’s avonds, om je hoofd leeg te maken? Je kiest zelf het handigste tijdstip voor jouw personal training en je hoeft je dus niet te haasten om bij een groepsles aanwezig te zijn die voor jou eigenlijk nét iets te vroeg of te laat begint.

Aandacht voor jou

Wanneer je kiest voor personal training, train je optimaal effectief. Je trainer heeft immers alle aandacht voor jou en kan jou daardoor helpen om het uiterste uit jezelf en uit je workout te halen. Smokkelen is er niet bij, je zoekt jouw grenzen op – en gaat daar, uiteraard onder professionele begeleiding, steeds weer een stukje overheen. Want alleen zo haal je resultaat.

Eigen ruimte voor personal training

Bij Medisports is er een speciale ruimte voor personal training ingericht, afgescheiden van de fitnesszaal. Daar kun jij in alle rust met jouw trainer werken aan jouw doelen. Alle spullen die je nodig hebt, zijn binnen handbereik en altijd beschikbaar. In deze ontspannen omgeving is het heel prettig sporten!

Doelstellingen personal training

Er zijn tal van redenen waarom je kunt kiezen voor personal training. Daarom hebben we ook diverse trainers in dienst, die ieder hun eigen specialiteit en aandachtsgebied hebben. Sommige van onze personal trainers zijn bijvoorbeeld ook fysiotherapeut. Ideaal, wanneer je na een operatie of een blessure weer wilt beginnen met sporten en dat op een goede manier wilt doen. Wil je afvallen? Combineer personal training dan met een voedingsadvies op maat. En wanneer je traint voor een specifiek doel, zoals een marathon, kan personal training jou helpen om je doelen te bereiken.

Personal training vlakbij Bosschenhoofd

Woon je in Bosschenhoofd en wil jij profiteren van alle voordelen van personal training? Dan is Medisports, vlakbij Bosschenhoofd, de juiste keuze. Kom gerust eens langs voor een rondleiding of een kennismaking. We laten je graag zien hoe onze personal training jou helpt op jouw weg naar resultaat!

Meld je aan voor een gratis intake

Met zekerheid je doelen behalen

Personal Training

Het is fantastisch als je van je hobby je werk mag maken. Als Personal Trainer zijn we dan ook 100% gemotiveerd en zorgen we ervoor dat je gegarandeerd je doel gaat behalen!

Altijd een advies dat bij jou past.
Personal Training
Ruud Wijnings
Personal trainer, Milon –en Biocircuit coach en small group trainer
Trainers die bij jou passen

Personal Training bij Medisports

Personal Training Medisports heeft de beschikking over alle faciliteiten van het fitnesscentrum en werkt intensief samen met de fysiotherapie praktijk. Er is een eigen zaal beschikbaar bij voor de trainingen met de Personal Trainer.

Personal Training Medisports is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en fitheidsniveau. Personal Training Medisports:  Gegarandeerd resultaat met persoonlijke coaching op gebied van bewegen, voeding en gezondheid!

Ontmoet onze Personal Trainers

 • Bastiaan de Bijl
  Life is a challenge, challenge your life and enjoy!
  Bastiaan de Bijl
  Fysiotherapeut, Personal trainer en Milon -en fitnesscoach
 • Denise d` Hondt
  We don’t grow when things are easy we grow when we face challenges
  Denise d` Hondt
  Personal trainer, leefstijl -en voedingscoach, fitness -en Milon coach, groepsles instructeur, small group trainer
 • Erik Pilger
  Samen gaan we voor een verbeterde versie van jezelf!
  Erik Pilger
  Personal Trainer, Milon -en Biocircuit coach en small group trainer
 • Ilona Roozeboom
  Mindset is everything
  Ilona Roozeboom
  Groepslesinstructeur en Personal Trainer
 • Marieke Tak
  Only you can change your life, no one can do it for you…!
  Marieke Tak
  Fysiotherapeut en Personal Trainer
 • Niels Halters
  Life is like riding a bicycle: to keep your balance, you must keep moving.
  Niels Halters
  Personal Trainer, Milon, Biocircuit -en fitnesscoach
 • Robin de Bijl
  Clear that mind of can’t.
  Robin de Bijl
  Fysiotherapeut en Personal Trainer
 • Ruud Wijnings
  Everytime you work out it's a gift to yourself, so enjoy it!
  Ruud Wijnings
  Personal Trainer, Milon/Biocircuit -en Fitnesscoach en Small Group trainer
 • Toby Mensen
  It always seems impossible until it is done!
  Toby Mensen
  Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o, personal trainer en fitnesscoach

Succesverhalen van onze klanten