Personal Training Etten-Leur

Altijd goede begeleiding van alle Personal trainers en andere begeleiders

Medio Mei 2017 kwam ik bij Marlot voor Fysiotherapie. Mijn rechterknie, was tijdelijk in de lappenmand. Ik kreeg gesprekjes over van wat als…. Ik nu zou gaan sporten? 

Ik had aardig wat wensen voor mij zelf. En zag in, dat als ik mijn wensen wil bereiken, toch wat anders moest gaan doen, en mijn leefstijl moet om gooien. Zo kwam naar voren dat ik toch meer zag in het sporten met een Personal Trainer. Zogezegd, zo gedaan, en kwam ik bij Toby terecht. Medio Juni 2017

Er is altijd wel iemand om te helpen!

Stok achter de deur

Ik heb 2x per week, een half jaar met Toby getraind en dit beviel me erg goed. De bekende stok achter de deur.  Na een half jaar, begon ik me beter te voelen. Zat beter in mijn vel. Was niet meer bang om te vallen. Verloor zachtjes aan wat van mijn overgewicht. 

Mijn spieren werden wat soepeler en bewegen ging wat beter.Scenario’s rollators en kunst knieën werden wat minder. Maar nog niet helemaal.Dit heb ik ervaren in deze 6 maanden, Ik heb wel afgezien, soms vooral in het begin. Maar ik ging ervoor. Toby wist wat ik wilde bereiken en heeft mij hier ook volledig In gesteund.

Voor Toby was het ook niet altijd fun, want ik kan nogal eens ontevreden zijn, leg vaak de lat iets te hoog en wil snelheid. Ben regelmatig terug gevloten. 

Na 6 maanden ben ik gestopt met de training en zelf gaan trainen, kwam erachter dat ik dit ook niks vond. Heb toch de aansporing en de stok achter de deur nodig. Na de vakantie van Toby ben ik weer terug gekeerd naar Personal Training 2x per week voor weer een half jaar.

Deze keer is het zwaarder en heftiger, misschien wel omdat ik weer net gestart ben. We zullen het zien de as 6 maanden.

Ik ervaar Medisports als een goede en fijne plek om te sporten, met de goede begeleiding van alle Personal trainers en andere begeleiders. Er is altijd wel iemand die je kan helpen.

Maar Toby is Top. "Zeker". Altijd bereid om naar je luisteren en te helpen. Heb ook sterk het gevoel dat je het samen moet doen, wil je je doelen bereiken........

Dank Toby voor je inzet om mijn zover te krijgen waar ik nu ben.

Meer succesverhalen