Al binnen een maand kon ik met insuline stoppen!

Toen ik vanwege blessures ineens moest stoppen met sporten, verslechterden mijn suikerwaarden. Hierdoor moest ik insuline gaan spuiten. Om dit toch onder controle te krijgen (en te sporten zonder blessures), ben ik begonnen met Personal Training. Ik had bij een vriendin heel goede resultaten gezien, dat wilde ik ook wel!

Ruud is een aanbeveling voor iedereen; een Personal Trainer om echt in de arm te nemen.

Al langer volgde ik allerlei FunXtion-lessen bij Ruud, dus ik twijfelde geen moment; hij zou mijn Personal Trainer worden! Mijn doelstelling was (uiteraard) gewichtsafname en mijn diabetes onder controle krijgen. En al binnen een maand heb ik (natuurlijk in overleg met de arts) kunnen stoppen met de insuline en gebruik ik geen medicijnen meer voor mijn diabetes. En ook de gewichtsafname gaat heel goed. Dankzij de trainingen en voedingsadviezen van Ruud. Inmiddels ben ik 7 maanden bezig en er is bijna 15 kilo af. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht, maar ik weet zeker dat dat gaat lukken met 'mijn' Ruud.
De trainingen zijn intensief en uitdagend, maar ook heel erg leuk! Ik ga er met plezier naar toe en weet daarna ook dat ik hard heb gewerkt