Fysiotherapie Hoeven

Als je op zoek bent naar fysiotherapie in de buurt van Hoeven is het belangrijk dat je een praktijk voor fysiotherapie kiest die beschikt over een team ervaren fysiotherapeuten met veel expertises. Fysiotherapie Medisports is zo’n praktijk. We hebben een groot team en we beschikken over een goed geoutilleerde fitnesszaal, waar we met jou kunnen oefenen zodat je snel weer op de been komt. Eventueel behandelen we je ook thuis in Hoeven.

Sportfysiotherapie

Fysiotherapie Medisports is gevestigd in een sportcentrum. Niet zo verwonderlijk dus dat we alles op het gebied van sportfysiotherapie in huis hebben. Zo kunnen we jou snel helpen wanneer je last hebt van een blessure, bijvoorbeeld met onze unieke Game Ready-apparatuur. Die zorgt door middel van koeling dat de zwelling vermindert en dat het herstel sneller gaat – ook ideaal na een operatie! Verder beheersen we medical taping en dry needling tot in de puntjes en kunnen we als enige in de regio met echografie-apparatuur eventuele schade in gewrichten en spieren opsporen en de voortgang van het herstel monitoren.

Revalidatie fysiotherapie

Heb je een operatie ondergaan aan bijvoorbeeld je knie of je schouder? Dan is het belangrijk om je verloren spierkracht, flexibiliteit en mobiliteit snel weer terug te winnen. Fysiotherapie is bij je revalidatie onmisbaar en bij Fysiotherapie Medisports zijn we hierin gespecialiseerd. Zo kun je snel je dagelijkse bezigheden weer oppakken!

Zorgverzekering en fysiotherapie

Je kunt zonder verwijzing van je arts bij Fysiotherapie Medisports terecht. Of je recht hebt op een vergoeding van je zorgverzekering, hangt onder meer af van het door jou gekozen pakket. Je fysiotherapeut bespreekt dit met je. Het kan ook zijn dat je op doorverwijzing van een arts bij onze praktijk voor fysiotherapie terechtkomt, bijvoorbeeld in het kader van een behandelprogramma voor etalagebenen. In veel gevallen krijg je de behandelingen door onze fysiotherapeut dan vergoed.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze behandelingen, onze expertises of onze fysiotherapeuten? Of wil je meteen langskomen voor een intake? Maak dan snel een afspraak en we zien je snel bij Fysiotherapie Medisports, vlakbij Hoeven!

Meld je aan voor een coachgesprek

Fysiotherapie bij Medisports Etten-Leur

Fysiotherapie

Door jarenlange ervaring en de beschikking over een grote fitness trainingsruimte zijn we fysiotherapie experts op gebied van revalidatie en (sport) blessures.
 

Altijd een advies dat bij jou past.
Fysiotherapie
Bastiaan de Bijl
Fysiotherapeut
Weer pijnvrij bewegen

Fysiotherapie vergoedingen

Fysiotherapie Medisports Etten-Leur is aangesloten bij elke zorgverzekeraar. Afhankelijk van je pakket worden de behandelingen vergoed. Het kan zijn dat een behandeling maar deels vergoed wordt, of juist onbeperkt wanneer je een chronische verwijzing hebt. Omdat de fysiotherapievergoeding per persoon verschillend is, kan de fysiotherapeut dit voor je uitzoeken.

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht.

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen

 

Ontmoet onze fysiotherapeuten

 • Bastiaan de Bijl
  Life is a challenge, challenge your life and enjoy!
  Bastiaan de Bijl
  Fysiotherapeut en Personal trainer
 • Brenda Lauret - Bastiaansen
  Vragen staat altijd vrij, en bedenk: er zijn geen problemen, slechts uitdagingen!
  Brenda Lauret - Bastiaansen
  Bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut
 • Démy van den Beemt
  Heb jij een persoonlijk doel dat je graag wilt behalen ga dan met mij de uitdaging aan!
  Démy van den Beemt
  Fysiotherapeut, Personal trainer, leefstijlcoach en Milon/Biocircuit coach
 • Dennis de Lint
  You miss 100% of the shots you don’t take
  Dennis de Lint
  Fysiotherapeut
 • Frank v/d Berg
  Turn your dreams into plans
  Frank v/d Berg
  (Manueel) fysiotherapeut en crafta(kaak)specialist
 • Marc Janssen
  Oefenen is slechts een middel, niet het doel…
  Marc Janssen
  Fysiotherapeut
 • Marieke Tak
  Only you can change your life, no one can do it for you…!
  Marieke Tak
  Fysiotherapeut, oncologisch fysiotherapeut
 • Robin de Bijl
  Clear that mind of can’t.
  Robin de Bijl
  Fysiotherapeut en Personal Trainer
 • Toby Mensen
  It always seems impossible until it is done!
  Toby Mensen
  Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en Personal Trainer

Succesverhalen van onze klanten