Fysiotherapie Etten-Leur en omgeving

Als je in Etten-leur en omgevingwoont en fysiotherapie nodig hebt, wil je de beste behandeling vlakbij huis. Kies dan voor Fysiotherapie Medisports. Wij hebben veel expertises op het gebied van fysiotherapie in ons team van fysiotherapeuten. In sommige gevallen is behandeling aan huis in Etten-Leur en omgeving ook mogelijk.

Diverse soorten fysiotherapie

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een speciaal opgeleide CRAFTA-therapeut die kaakklachten helpt te bestrijden. Deze klachten leiden bijvoorbeeld tot hoofdpijn en nekpijn. Daarnaast heeft Fysiotherapie Medisports als enige in de regio apparatuur voor echografie, waarmee schade aan spieren en pezen, botten, gewrichten, kapsel en banden in kaart kan worden gebracht en waarmee we de voortgang kunnen monitoren. Ook bieden we Shockwave-therapie aan tegen pijnklachten.

Fysiotherapie voor sportmensen

Uiteraard biedt Fysiotherapie Medisports ook veel behandelingen voor sportmensen. Sportfysiotherapie bijvoorbeeld om snel weer op de been te komen na een blessure of om deze juist te voorkomen. Ook voor dry needling en medical taping kun je bij ons terecht. En we hebben bij Fysiotherapie Medisports het unieke systeem Game Ready in huis, dat je na een operatie of bij een acute blessure helpt sneller te herstellen door middel van koeling om de zwelling te verminderen.

Fysiotherapie bij chronische aandoeningen 

Door de vele mogelijkheden, vele specialisaties en trainingsmogelijkheden is revalidatie bij chronische aandoeningen ook mogelijk bij fysiotherapie Medisport Etten-Leur. Hartrevalidatie, COPD, Corona, Oncologie, Parkinson en Etalagebenen zijn daar onderdelen van. Fysiotherapie Medisport Etten-Leur is aangesloten bij het Chronisch netwerk. 

Fysiotherapie specialisaties

Ben je op zoek naar een bekkenfysio, kinderfysiotherapeut, geriatrie, valpreventie of zoek je specifieke rugtraining? Neem contact met ons op: ook voor deze specialisaties ben je bij Medisport Fysiotherapie Etten-Leur aan het juiste adres! 

Fysiotherapie en je zorgverzekering

Voor fysiotherapie bij Medisports heb je in principe geen doorverwijzing nodig, iedereen kan bij ons terecht. Fysiotherapie Medisports Etten-Leur is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Meer weten?

Wil jij fysiotherapie in Etten-Leur en omgeving door ervaren en goed opgeleide therapeuten, die de beschikking hebben over state-of-the-art apparatuur en een goed uitgeruste fitnesszaal? Maak dan eens een afspraak bij Fysiotherapie Medisport Etten-Leur. We vertellen je graag alles over onze behandelingen en mogelijkheden.

Ik wil graag een afspraak fysiotherapie maken

Fysiotherapie bij Medisports Etten-Leur

Fysiotherapie

Door jarenlange ervaring en de beschikking over een grote fitness trainingsruimte zijn we fysiotherapie experts op gebied van revalidatie en (sport) blessures.
 

Altijd een advies dat bij jou past.
Fysiotherapie
Bastiaan de Bijl
Fysiotherapeut
Weer pijnvrij bewegen

Fysiotherapie vergoedingen

Fysiotherapie Medisports Etten-Leur is aangesloten bij elke zorgverzekeraar. Afhankelijk van je pakket worden de behandelingen vergoed. Het kan zijn dat een behandeling maar deels vergoed wordt, of juist onbeperkt wanneer je een chronische verwijzing hebt. Omdat de fysiotherapievergoeding per persoon verschillend is, kan de fysiotherapeut dit voor je uitzoeken.

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht.

Bekijk hier de voorwaarden en prijzen

 

Succesverhalen van onze klanten