Ik blijf Rugfit zeker doen!

Hallo

Ik ben Leny , mijn leeftijd is 64 jaar, en ik heb last van slijtage aan mijn gewrichten, poly artrose, sinds  2 jaar heb ik ook ernstige rugklachten, als gevolg van de artrose.

Voor mijn klachten ben ik bij Medisports terecht gekomen en ben ik onder behandeling geweest bij diverse fysiotherapeuten voor o.a. manuele therapie en dry-needling, tenslotte ben ik bij Marieke terecht gekomen.

Marieke  stelde na een aantal behandelingen voor of  het Rugfit –programma niet iets voor mij was. Ik wilde heel graag beter bewegen en weer sterker worden, met minder pijn, dus ik ging op Rugfit. Ik zag een mede sporter, die last van haar rug had, maar al langer op Rugfit zat.  Ik had zo n respect voor haar hoe sterk ze was en dacht bij mijzelf als ik maar de helft kan wat zij hier allemaal doet, ben ik dik tevreden.

Ik word steeds sterker en het geeft mij een goed gevoel!

Onder begeleiding van een therapeut   begin je met warming-up en maak je een circuit van 3 x 8 oefeningen  en daarna nog een cooling down . Het is fijn dat je onder begeleiding traint want dit zorgt ervoor dat je continue gecorrigeerd wordt als je oefeningen niet goed uitvoert.

Ik ben vorig jaar in november  gestart met Rugfit en het  begin  ging moeizaam maar ik had een voorbeeld voor ogen. Ik ga 2 keer per week en na een maand of 3 maakte ik vorderingen en nu gaat het steeds beter met me . Ik blijf Rugfit doen, want ik word steeds sterker en het geeft mij een goed gevoel  en ik wil  nog zo jaren verder!

Meer succesverhalen