Een betere keuze had ik niet kunnen maken om na een zware operatie te gaan revalideren bij Medisport

In juli 2017 voor de tweede keer (binnen 14 maanden) geopereerd aan een hernia. Op advies naar Medisport Etten-Leur gegaan om te revalideren (september 2017). Het hele revalidatietraject gaat twaalf maanden duren. Bij aanvang van de revalidatie kon ik nauwelijks één km lopen en een kleine tien km. fietsen. Kortom; fysiek tot erg weinig in staat. Onder de deskundige leiding van Robin de Bijl (Fysiotherapeut en Personal Trainer) gestart met de revalidatie. We hadden als doel gesteld de algehele fysieke gesteldheid weer op orde te krijgen en de mogelijkheid om in de toekomst het tennissen weer te kunnen oppakken. Met drie keer in de week onder zijn deskundige leiding moet dat helemaal goed komen.  

Nu, zeven maanden verder, met drie keer per week trainen, onder de juiste en deskundige begeleiding,  met een goed op maat gemaakt trainingsprogramma gaat dit ook lukken.

Herstellen na een blessure of gewoon fit worden en fit blijven: Bij Medisport kan dat op de juiste manier!

Revalideren kun je niet alleen. Revalideren kost ook tijd. Revalideren vraagt geduld. Het fijne om te mogen werken met Robin is dat je voelt dat je op een veilige en verantwoorde manier bezig bent. Robin weet precies in te schatten wat ik aan kan, waar mijn grenzen liggen maar komt ook regelmatig met uitdagingen.

Een betere keuze had ik niet kunnen maken om na een zware operatie te gaan revalideren bij Medisport. Herstellen na een blessure of gewoon fit worden en fit blijven: dan is de keuze niet meer zo moeilijk. Bij Medisport  kan dat op de juiste manier! Ik kan iedereen aanbevelen.

Meer succesverhalen