Hot Yoga

Hotyoga

Door hotyoga raak je sneller stress kwijt en krijg je een lagere bloeddruk, verbeterde spijsvertering en verhoog je je immuunsysteem. Hot Yoga is Yoga in een ruimte van 38-40 graden. De ruimte wordt van bovenaf verwarmd met infraroodstraling. Deze infrarood warmte voelt als de zon en werkt intensief op je spieren. Het zorgt ervoor dat je soepeler kunt bewegen en makkelijker de yogahoudingen kan uitvoeren. Daardoor is Hot yoga ook populair bij mensen met reumatische klachten. Hotyoga zorgt ook voor een betere longcapaciteit. Doordat je leert dieper te ademen, zal er meer zuurstof in de bloedstroom en organen terechtkomen.

Ben je op zoek naar een rustige training in een prettige sfeer waarin je werkt aan kracht, flexibiliteit en herstel? Doe mee met Hot Yoga bij Medisports in Etten-Leur! Je komt totaal ontspannen uit de les.

Bij Hot Yoga is een speciale handdoek nodig. Deze kun je bestellen via internet. Meer informatie is te krijgen bij de Hot Yoga instructeurs. Kleed jezelf niet te warm aan.

Meld je snel aan voor een gratis proeftraining

Onze Hot Yoga trainers

 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga instructeur en service/advies medewerkster
 • Sahayra Smits
  Respect is de basis voor iedere communicatie, of het thuis is, met collega’s of met een klant.
  Sahayra Smits
  Groepslesinstructeur en masseur

Succesverhalen van onze klanten