Hot Yoga
Medisports Etten-Leur

Door hotyoga raak je sneller stress kwijt. Daarbij krijg je een lagere bloeddruk, verbeterde spijsvertering en verhoog je je immuunsysteem. Hot Yoga is Yoga in een ruimte van 38-40 graden. De ruimte wordt van bovenaf verwarmd met infraroodstraling. Deze infrarood warmte voelt als de zon en werkt intensief op je spieren. Het zorgt ervoor dat je soepeler kunt bewegen en makkelijker de yogahoudingen kan uitvoeren. Daardoor is Hot Yoga ook populair bij mensen met reumatische klachten.

Hotyoga zorgt ook voor een betere longcapaciteit. Doordat je leert dieper te ademen, zal er meer zuurstof in de bloedstroom en organen terechtkomen.

Ben je op zoek naar een rustige training in een prettige sfeer waarin je werkt aan kracht, flexibiliteit en herstel? Doe mee met Hot Yoga bij Medisports in Etten-Leur! Je komt totaal ontspannen uit de les.

Waarom is Hot Yoga goed voor je?

 • Wanneer je last hebt van gewrichtsaandoeningen als artritis of reuma beweeg je makkelijker door de warmte en ervaar je minder pijnklachten.
 • De hoge temperatuur zorgt ervoor dat je gaat zweten en in combinatie met de ademtechniek voer je gemakkelijk en snel afvalstoffen af.
 • Door de warmte gaat ook de hartslag omhoog zodat een actieve les je conditioneel nog meer brengt.
 • De therapeutische warmte in de goed geventileerde ruimte wordt vaak als prettig ervaren door mensen met longziekten zoals cara, astma of bronchitis.
 • De warme en rustgevende omgeving van Hot Yoga hebben een positieve invloed op klachten bij burn-out en depressie en versterking van het immuunsysteem

Ben je zwanger, onder medische behandeling of gebruik je medicijnen? Overleg dan altijd eerst met je arts of specialist of hotyoga voor jou geschikt is.

Bij Hot Yoga is een speciale handdoek nodig. Deze kun je bestellen via internet. Meer informatie is te krijgen bij de Hot Yoga instructeurs. Kleed jezelf niet te warm aan.

Niet zo'n fan van de warmte? Bekijk onze Power Yoga of Yin Yoga.

Meld je snel aan voor een proeftraining

Onze Hot Yoga trainers

 • Margo Burggraaf
  Your heart tells you big things in little ways. Just listen
  Margo Burggraaf
  Yoga instructrice
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Leefstijl -voedingscoach, social media, (kinder) yoga -en Pilates instructeur en service/advies medewerkster
 • Sahayra Smits
  Respect is de basis voor iedere communicatie, of het thuis is, met collega’s of met een klant.
  Sahayra Smits
  Yoga/Pilates instructrice en masseuse

Succesverhalen van onze klanten