Sahayra Smits

Yoga/Pilates instructrice en masseuse

Ik werk bij Medisports sinds september 2008. Hiervoor heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Overdag in de boekhouding en in de avonduren gaf ik aerobiclessen. Ik ben getrouwd en heb drie zonen, waaronder een tweeling.

Respect is de basis voor iedere communicatie, of het thuis is, met collega’s of met een klant.

Ik ben bij Medisports begonnen als instructeur voor Bodysteps, Bodybance/yoga en Bodypump. Inmiddels geef ik geen pump meer en zijn Pilates en Zumba er bij gekomen. Lesgeven vind ik leuk omdat ik graag mensen iets positiefs mee wil geven. Of het nu voor hun lichaam is, vrolijkheid en plezier in dans of rust in een meditatie.

In 2012 ben ik begonnen met massages geven bij Medisports. Ik geef verschillende vormen van massages. Het geeft iedere keer voldoending als iemand van de massagetafel opstaat met een glimlach en een tevreden gevoel. En voor mezelf werkt het geven van massages rustgevend.

Ik werk bij Medisports met veel plezier omdat ik samen met fijne collega’s hier de gelegenheid krijg om van mijn hobby mijn beroep te maken en het geeft voldoening als de klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan.