Algemeen

Voorkom deze vier valkuilen en ga voor écht resultaat

In januari beginnen veel mensen vol goede moed met sporten en afvallen… om vervolgens te stranden in goede bedoelingen. Wil jij dit jaar écht resultaat halen met jouw workouts? Voorkom dan deze vier valkuilen!

Valkuil 1: Jezelf veel lekkers ontzeggen

Veel mensen lopen te hard van stapel. Ze stoppen met het eten van koolhydraten, schrappen vetten uit hun menu en dat biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel mag ook al niet meer. Dat gaat een paar weken goed, maar het is natuurlijk niet lang vol te houden. Voedingsdeskundigen adviseren de 80-20-regel: 80% goede basisvoeding, 20% extra’s.
 

Valkuil 2: Een sportschool die niet bij je past

De sportschool is een plek waar je heel wat uurtjes doorbrengt. Daarom is het belangrijk dat je je er prettig voelt. Bij Medisports sport jij in een fijne en rustige sfeer. Zeker wanneer je kiest voor Personal Training: daarvoor hebben we een speciale ruimte, waar jij in alle rust kunt werken aan jouw resultaat.
 

Valkuil 3: Te hard van stapel lopen

Leuk hoor, bootcamp of crossfit. Maar als je niet gewend bent om te trainen, kan een heftige workout niet alleen voor blessures zorgen, maar ook voor flinke tegenzin. Het is beter om jouw lichaam rustig te laten wennen aan het sporten. Bijvoorbeeld onder begeleiding van een personal trainer, die jou helpt om je conditie te verbeteren en je doelen te bereiken.
 

Valkuil 4: Alleen gaan sporten

In je eentje sporten kan enorm demotiverend werken. Er is niemand die jou even door de moeilijke momenten heen helpt en je moet jezelf steeds weer naar de sportschool slepen. Op den duur heb je er helemaal geen zin meer in en blijf je gewoon thuis. Herkenbaar? Kies dan voor een personal trainer. Hij of zij coacht jou richting je resultaat en is jouw stok achter de deur om wél te komen sporten!
 

Jouw personal trainer bij Medisports

Benieuwd hoe een personal trainer van Medisports jou kan behoeden voor deze valkuilen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We vertellen jou dan alles over onze personal trainers en de manier waarop ze jou helpen om jouw doelen te bereiken!

Ook interessant voor u

Relevant nieuws