“Yoga is mijn favoriete bezigheid bij Medisports.”

Nog maar net op zoek naar een nieuwe sportschool na een verhuizing, ben ik tien jaar geleden via mijn werkgever bij Medisports terecht gekomen. Ik heb niet verder gezocht, want de sfeer, professionaliteit en moderne fitnessapparatuur spraken me meteen erg aan.

“Yoga is mijn favoriete bezigheid bij Medisport. Een fijne combinatie van spierversterking, balansoefeningen, werken aan lenigheid en natuurlijk de eindontspanning!”

In eerste instantie ben ik begonnen met drie keer per week fitnessen beneden, met als initiële doel: gewicht verliezen. Toen ik een tijdje later wat veel op m’n bord had en nodig moest ontstressen, werd me BodyBalance aangeraden door Edwin. Ik dacht dat groepslessen niks voor mij waren, maar wat had ik het naar m’n zin en wat gaf het me rust in m’n hoofd! Vanaf toen had ik ook boven de smaak te pakken en heb ik later de BodyAttack aan mijn programma toegevoegd. Het was voor mij een gouden combinatie op de dinsdagavond: eerst rennen, schoppen, springen en – heel belangrijk! – meezingen met de muziek en vervolgens weer rustig eindigen met yoga, tai chi en pilates.

Met enkele jaren ertussen, heb ik ook nog twee keer meegedaan met de opstapgroep van de Medirunners. Hoewel ik er fitter van werd dan ooit, heeft het hardloopvirus me nooit echt kunnen ‘pakken’ en ben ik na de lessen toch weer afgehaakt. Dat had echter niks te maken met de 14 weken beginnerscursus, want beide keren waren de begeleiding, persoonlijke aandacht en sfeer top!

Een tijdje ben ik wat minder gesignaleerd aan de Voorsteven in verband met drie zwangerschappen, maar intussen heb ik het sporten weer in m’n agenda ingepast en doe ik met veel plezier mee met onder meer Yoga bij Mireille. Voor mij een nieuwe juf, maar wat voor één! Mireille geeft goeie cues en altijd voldoende opties. Dat doet ze op een passende rustige wijze, maar het is nooit saai, want er mag ook gelachen worden!

Hoewel ik daarnaast weer in de fitness te vinden ben en ook Pilates en Boxing ben/wil gaan doen, is Yoga toch wel mijn favoriete bezigheid bij Medisport. Ik vind het een fijne combinatie van spierversterking, balansoefeningen, werken aan lenigheid en natuurlijk de eindontspanning. Ik zit weer een stuk beter in m’n vel, letterlijk en figuurlijk, en ga enthousiast richting mijn volgende jubileum bij Medisports!

Meer succesverhalen