Burn-out aangepakt samen met de stresscoach

Vorig jaar, toen ik bij Medisport Etten-Leur zat te wachten op mijn afspraak bij de fysiotherapeut, zag ik iemand rondlopen met “stresscoach” op zijn rug. Op dat moment zat ik net aan het begin van mijn burn-out. Ik ben op de site gaan kijken en kwam daar informatie tegen over wie Erik is en wat hij doet als stresscoach. Ik heb daaropvolgend gelijk Medisport gebeld om een afspraak bij hem in te plannen.

Gesprek en wandelen 

Het eerste gesprek was gelijk heel erg nuttig. Ik zag een enthousiaste man die mij heel graag wilde helpen met mijn stressklachten en vooral ook mijn burn-out. Hij stelde goede vragen en was super geïnteresseerd. Hij legde daarbij ook goed uit wat ik qua begeleiding vanuit hem kon gaan verwachten en ik had er veel zin in om aan de slag te gaan met hem. Al snel besloten we tijdens mijn sessies de deur uit te gaan en rondjes te gaan wandelen. Het was elke keer mooi weer op het moment dat ik mijn afspraak had staan. Zelfs wanneer het al heel de dag regende! Tijdens het wandelen kon ik praten over dingen die mij dwars zaten en gaf Erik mij handvatten om met zulke dingen om te gaan. Als snel merkte ik verschil in mijn dagelijks leven en wist ik dat Erik heel belangrijk was voor mijn herstel en dat ik dankbaar was hem een keertje rondgelopen te zien hebben met het “stresscoach” shirt. Ik keek elke keer uit naar onze volgende afspraak.

 

Zonder Erik als stresscoach was ik nooit uit mijn burn-out gekomen.

Personal Training

Toen ik uiteindelijk grotendeels van mijn burn-out af was, wist ik zeker dat ik mijn wekelijkse afspraak met Erik niet wilde stopzetten. Vandaar dat ik bij Erik begonnen ben met personal training. Gelukkig was Erik hier ook heel enthousiast over. We werken nu wekelijks aan het opbouwen van mijn spierkracht en hiernaast voeren we nog steeds gesprekken die een goede bijdrage leveren aan mijn mentale gezondheid. Ik zie het uurtje trainen echt als therapie met een goede vriend en ben super blij dat ik Erik ken. Hij is een prachtig persoon die mega goed is in zijn werk! Zonder hem was ik nooit uit mijn burn-out gekomen.

Meer succesverhalen