Gesloten wegens de Corona crisis

Fysiotherapie Medisports is weer geopend!

Beste klant,

Vanaf 1 juli mogen we, zonder tegenbericht, onze deuren weer openen! Dit zal alleen kunnen met alle nodige maatregelen. Zodra de voorwaarden van opening vanuit het OMT duidelijk zijn komt er snel bericht vanuit ons hoe sporten vanaf 1 juli er uit komt te zien! 

Per maandag 4 mei 2020 zijn we al wel weer geopend met onze fysiotherapie praktijk! We doen dit volgens alle voorschriften, voor de gezondheid van ons allemaal. We behandelen met beschermingsmiddelen en vragen je als patient ook alle maatregelen te nemen die nodig zijn. Wat we doen? Lees hier verder. 


Helaas blijft het sportcentrum nog even gesloten.  We doen er alles aan jullie wel de maximaal haalbare service te bieden. Volg ons op Facebook en Instagram of ons youtube kanaal en volg online trainingen van onze trainers en fysiotherapeuten!  Juist nu is het zo belangrijk te bewegen en gezond te blijven! Volg de lessen van onze trainers live via een prive kanaal of doe mee met de outdoor activieiten. Exclusief voor onze leden! Tevens zijn we, outdoor, weer gestart met onze personal trainingen! Allemaal volgens de richtlijnen. Genoeg manieren dus om in beweging te blijven! 

Fysiotherapie Medisports weer geopend 

Heb je blessures/klachten? Onze fysiotherapie praktijk is weer geopend! We staan klaar om je te helpen. Doe de check op hierhebikpijn.nl en we nemen contact met je op voor een consult. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mailen kan ook naar info@medisports.nl en we nemen contact met je op. 

Tevens is de fysiotherapie praktijk volledig ingericht en geschoold om mensen, na het doormaken van corona, te kunnen helpen. Lees meer.

Personal Training weer van start! 

Komende maanden extra goed aan de slag? Start met Personal Training! We trainen met een afstand van 1,5 meter en nemen alle maatregelen uiterst serieus. Zo kunnen we toch samen aan je gezondheid werken!  

Volg onze live lessen!

Exclusief voor onze leden geven we live lessen! Blijf in beweging met de workouts van onze eigen trainers via een gesloten online kanaal. Hier is het rooster te vinden. Meedoen? Mail naar info@medisports.nl 

Outdoor activiteiten

Doe mee met de outdoor activiteiten! (Start) running, Funwalking, Fitwalking en Bootcamp.  Daarnaast hebben we een grote tent op onze parkeerplaats geplaatst waardoor we ook circuit trainingen, kinderlessen en fysiotrainingen buiten kunnen geven. Zie hier het rooster.

Voedingsbegeleiding -en Leefstijlcoaching

Wil je werken aan je gezondheid? Juist nu een gezond gewicht hebben en daarmee fitter zijn en meer weerstand hebben? Start dan nu met het veranderen van je leefstijl!  Onze voedingsconsulentes en leefstijlcoaches staan voor je klaar. We begeleiden je 1 op 1 met gepaste afstand van 1,5 meter. 

Wandelroutes puzzeltocht 

Wandelen is gezond en is nu een perfecte bezigheid in deze tijd. Elke week verrassen wij je met een nieuwe puzzel wandeltocht in Etten-Leur. de nieuwste route kun je vinden in de speciale Movebox, buiten bij Medisports! Wil je de vorige routes nog lopen? Hier zijn ze allemaal te vinden. Veel wandelplezier! Binnekort breiden we dit uit met fietsroutes! 


We hopen snel iedereen weer te mogen begroeten bij Medisports.

Samen werken aan je gezondheid, zeker nu! 

Team Medisports 

* Vraag naar de voorwaarden 

Ik wil een afspraak maken met de fysiotherapeut