Welkom bij Medisports!

Veilig & verantwoord sporten bij Medisports

We zijn weer open vanaf 1 juli! We nemen de voorwaarden vanuit de overheid uiterst serieus. We snappen dat je vragen daarover hebt. Daarom hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Lees hier verder. Iedereen kan veilig & verantwoord bij ons komen sporten! Juist nu is werken aan je gezondheid belangrijker dan ooit. 


Vanaf 21 september kunnen we weer verantwoord binnen sporten in ons geheel vernieuwde zalen. Doe mee met small group in een grote ruimte of doe yoga/pilates in de prachtige body&mind zaal! Zie hier het rooster. 

Weer lekker binnen trainen op Milon, Biocircuit of in de fitnesszaal? We houden rekening met een maximaal aantal sporters om altijd 1,5 meter te handhaven. Je kunt je sportmoment reserveren in de app. Zo ben je altijd verzekerd van je sportmoment en weet je precies wanneer je rustig kunt trainen! 

Fysiotherapie Medisports

Heb je blessures/klachten? Onze fysiotherapie praktijk is weer volledig geopend! We staan klaar om je te helpen. Doe de check op hierhebikpijn.nl en we nemen contact met je op voor een consult. 

Tevens is de fysiotherapie praktijk volledig ingericht en geschoold om mensen, na het doormaken van corona, te kunnen helpen. Lees meer.

Personal Training  

Komende maanden extra goed aan de slag? Start met Personal Training! We trainen met een afstand van 1,5 meter en nemen alle maatregelen uiterst serieus. Zo kunnen we toch samen aan je gezondheid werken!  

Voedingsbegeleiding -en Leefstijlcoaching

Wil je werken aan je gezondheid? Juist nu een gezond gewicht hebben en daarmee fitter zijn en meer weerstand hebben? Start dan nu met het veranderen van je leefstijl!  Onze voedingsconsulentes en leefstijlcoaches staan voor je klaar. We begeleiden je 1 op 1 met gepaste afstand van 1,5 meter. Ook online begeleiding is mogelijk. 

Wandelroutes puzzeltocht 

Wandelen is gezond en is nu een perfecte bezigheid in deze tijd.  Hier zijn onze unieke wandeltochten te vinden.. Veel wandelplezier! 

Fietsroutes

Lekker op weg met de fiets en op zoek naar nieuwe routes? Elke week een nieuwe route in de Movebox op de parkeerplaats van Medisports! Alle routes kun je na een week ook hier vinden! 

Volg gratis live lessen

Als klant van Medisports gratis gebruik maken van Fitsnacks.tv! Volg allerlei gave workouts gewoon in je eigen (woon)kamer!

We zijn blij je weer persoonlijk te mogen begroeten! 

Samen werken aan je gezondheid, zeker nu! 

Team Medisports 

* Vraag naar de voorwaarden 

Ik wil een afspraak maken