Kom jij ons team versterken?

Personal Trainer gezocht!

Als aanvulling op ons huidige, enthousiaste team zijn wij op zoek naar een:

Personal Trainer M/V

Wie zoeken wij

Een energieke en enthousiaste personal trainer die resultaten wilt behalen en, die met ons, steeds op zoek is naar de nieuwste technieken en betere trainingsmethoden om ons niveau, maar ook dat van jezelf, te verhogen.

Je hebt een proactieve houding, representatieve uitstraling, verantwoordelijkheidsgevoel en je durft makkelijk mensen aan te spreken. Je bent zelfverzekerd en kunt goed jouw ideeën onderbouwen en overbrengen. Verder kun je goed in teamverband werken.

Loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Tenslotte ben je flexibel en altijd bereid om in te vallen gedurende onze openingstijden.

Je bent in het bezit van een afgeronde sportopleiding (CIOS, ALO, Fitness A en/of B of personal trainer). Een opleiding op het gebied van voeding is een pré. Je wordt intern verder opgeleid. We vinden het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met sport. Datum en tijden in overleg. 

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische en collegiale omgeving.
Het aantal uren en dagen is in overleg, het is de bedoeling dat je zelfstandig jouw uren gaat uitbreiden door actief klanten te werven. Naast jouw werkzaamheden als Personal Trainer werk je een aantal uur in de fitness en is er de mogelijkheid om (smallgroup) lessen te geven.

Naast de dagelijkse werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Medisport Etten-Leur B.V., t.a.v. de afdeling P&O, Monique van Lier, Voorsteven 32, 4871 DX Etten-Leur of per e-mail: monique@medisports.nl. Bezoek voor meer informatie onze website www.medisports.nl. Voor vragen over de functie kun je ook contact opnemen met Monique van Lier, bereikbaar op telefoonnummer 076-5010001.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ik wil solliciteren

op de functie van Personal Trainer

Vacature PT ibizz.jpg