Personal Training

Kies de beste personal trainer

Je hebt eindelijk de knoop doorgehakt: je wilt beginnen met Personal Training! Maar hoe kies je dan de trainer die bij jou past? Stel jezelf deze vragen om je te helpen bij je keuze.

Wat is mijn doel?

Wat wil jij bereiken met je Personal Training? Jouw doelen bepalen voor een groot deel welke personal trainer bij jou past. Wil je afvallen, dan is een personal trainer die ook veel aandacht heeft voor voeding en gezondheid echt iets voor jou. Ben je in training voor een speciale sportprestatie, bijvoorbeeld een marathon? Dan is een trainer die hier meer ervaring in heeft, voor jou ideaal. Bij Medisports hebben we personal trainers met uiteenlopende expertises.
 

Heb ik bijzondere begeleiding nodig?

Het kan zijn dat je jarenlang niet aan sport hebt gedaan, bijvoorbeeld omdat je door ziekte of een operatie niet zo goed kon sporten. Of misschien heb je te kampen gehad met zware blessures en wil je het sporten weer oppakken, maar dan wel op een manier die nieuwe blessures voorkomt en die jou helpt bij het opbouwen van je kracht. Dan is het goed om te weten dat bij Medisports personal trainers werken die ook fysiotherapeut zijn. Zij kunnen jou helpen om veilig en verantwoord te sporten.
 

Met wie heb ik een klik?

Wil jij een personal trainer die jou streng aanpakt om nét dat stapje verder te gaan, of ben je meer van de ‘cheerleader’-benadering? Wil je graag door een man getraind worden, of liever door een vrouw? Het zijn allemaal factoren om in overweging te nemen bij het kiezen van jouw personal trainer.
 

Team van personal trainers

Bij Medisports hebben we een team van personal trainers die ieder hun eigen persoonlijkheid, aanpak en expertise hebben. Er is dus altijd een personal trainer die bij jouw voorkeuren en doelstellingen past. Maak alvast kennis met onze trainers en maak vrijblijvend een afspraak!

Ook interessant voor u

Relevant nieuws