Personal Training

Verleg je grenzen met Personal Training

Dacht jij dat Personal Training alleen maar bedoeld was voor mensen die nog nóóit hebben getraind en die hun conditie vanaf het nulpunt moeten opbouwen? Welnee! Ook wanneer je regelmatig in de sportschool te vinden bent, maar vindt dat je resultaten stagneren, kan Personal Training voor jou de perfecte oplossing zijn.

Uitdagende training

Iedereen die regelmatig sport, betrapt zich waarschijnlijk wel eens op ‘sporten op de automatische piloot’. Steeds dezelfde toestellen in dezelfde volgorde en met dezelfde weerstand, en vaak ook nog eens allemaal precies even lang. Aangezien mensen gewoontedieren zijn, is het niet vreemd dat je dit doet. Maar het is wél funest voor je voortgang. Want wanneer je je lichaam niet blijft uitdagen, kom je niet verder en zal je conditie niet verbeteren. Ook gewichtsverlies stagneert dan al snel. Een personal trainer kan jou uit die sleur halen en jou een écht uitdagende training voorschotelen, waarmee je grenzen verlegt en resultaat boekt!
 

Optimaal presteren

Personal training kan zelfs een perfecte oplossing zijn wanneer je al op hoog niveau aan het sporten bent. Bijvoorbeeld wanneer je in training bent voor een marathon, voor de Alpe d’Huzes of voor een obstacle run. Daarbij ga jij het uiterste van je lichaam vergen en wil je vanzelfsprekend optimaal presteren. Om je goed voor te bereiden op jouw uitdaging, kan een personal trainer je helpen met een trainingsschema op maat en een voedingsadvies dat is toegespitst op de prestatie die jij gaat leveren. Zo ben jij straks helemaal klaar voor jouw grote uitdaging!
 

Jouw personal trainer

Zo zie je maar: Personal Training is er niet alleen voor mensen die nog nooit hebben gesport, maar juist ook voor ervaren sporters die een extra steuntje in de rug en persoonlijke begeleiding op maat kunnen gebruiken. Daarom maakt jouw personal trainer van Medisports in Etten-Leur eerst kennis met jou. Aan de hand van jouw doelen stelt hij of zij een trainingsplan op maat op, waarin voeding en gezondheid zeker ook een rol spelen. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag in onze speciale ruimte voor Personal Training. Zo behaal jij je resultaat!

Meer over het thema Personal Training