Personal Training

Deze drie excuses om niet te sporten kunnen in de prullenbak

Sporten is niet alleen leuk, het is ook gezond. Toch bewegen veel Nederlanders eigenlijk te weinig. Te weinig tijd, te duur… er is altijd wel een smoes te bedenken om niet te gaan sporten. Herkenbaar? We zetten de drie meest voorkomende excuses voor je op een rijtje. En vertellen je meteen waarom die smoezen onzin zijn. Want met Personal Training bij Medisports heb jij écht geen excuus meer om niet te gaan sporten!

1. Ik heb geen tijd om te sporten

Dit is zo’n smoes die iedereen gebruikt en die eigenlijk voor helemaal niemand opgaat. Want ga maar na: hoeveel tijd besteed jij wekelijks aan Netflix? Op Facebook? Of op de bank met de kat of de hond? Allemaal kostbare tijd die je ook zou kunnen besteden aan sporten. Zeker wanneer je kiest voor Personal Training, want dan sport je op het moment dat het jou uitkomt. ’s Ochtends voor je werk, of juist na een drukke week in het weekend. Geen tijd is geen excuus meer!
 

2. Ik heb er de energie niet voor

Na een lange dag werken ben jij allang blij dat je ’s avonds op de bank kunt ploffen. Met of zonder zak chips maakt niet eens meer uit: je bent moe en je wilt rusten. Aan sporten moet je al helemáál niet denken. We begrijpen hoe je je voelt. Maar geloof ons: van sporten krijg je juist meer energie. Want tijdens het sporten maakt je lichaam endorfine aan en dat stofje wordt niet voor niets het gelukshormoon genoemd. Het zorgt ervoor dat jij je fitter en energieker voelt. Hoe gek het ook klinkt: sporten helpt juist tegen vermoeidheid en lusteloosheid!
 

3. Ik sta voor gek in de sportschool

Toegegeven: zeker in het begin kan sporten best intimiderend zijn. Alle andere sporters lijken al jarenlang bezig te zijn en ze weten precies hoe alles werkt, terwijl jij wat verloren rondloopt in de zaal. Het kan echter ook anders. Wanneer je kiest voor Personal Training bij Medisports, train jij een-op-een met jouw persoonlijke trainer in een aparte ruimte die speciaal voor Personal Training is ingericht. Je werkt in alle rust aan jouw persoonlijke doelen en je trainer heeft alle aandacht voor jou. Ideaal dus!
 

Personal training bij Medisports

Je ziet: er is geen enkel excuus meer om niet te komen sporten. Zeker niet wanneer je kiest voor Personal Training. Je sport dan immers op de momenten en op de manier die het beste bij jou past. Je trainer coacht jou op het gebied van bewegen, gezondheid en voeding. Zo behaal jij gegarandeerd resultaat!  

Ook interessant voor u

Relevant nieuws