Lidmaatschapstest

Wij geven graag advies wat bij je past!

Wil jij weten of Medisports Etten-Leur bij je past? 

Ben jij op zoek naar een sportcentrum waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt sporten onder professionele begeleiding van gemotiveerde coaches, in een schone omgeving, goede ventilatie en een prettige temperatuur? Dan is Medisports Etten-Leur dé plek voor jou met o.a. Small Group, Personal Training, Leefstijlcoaching,  Yoga, Pilates, Biocircuit, Milon en fitness.

Je kunt bij ons, op afspraak, veilig aan je gezondheid komen werken! Wij garanderen aan alle nodige eisen, volgens RIVM en de overheid,  te voldoen. 

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Medisports. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 7 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. N.a.v. jouw antwoorden nemen we contact met je op om samen tot de juiste keuze te komen! 

Binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuut.

Lidmaatschapstest

Wij nemen contact met je op voor passend advies. Invullen kost slechts 1 minuut.