Fysiotherapie Medisports Etten-Leur

Wij staan voor je klaar!

Heb je een blessure/lichamelijke klachten?  We staan klaar om je te helpen. We doen dit volgens alle voorschriften, voor de gezondheid van ons allemaal. We behandelen met beschermingsmiddelen en vragen je als patient ook alle maatregelen te nemen die nodig zijn. Wat we doen? Lees hier verder. Tevens zijn we volledig ingericht, en geschoold, om mensen nadat ze corona hebben meegemaakt te begeleiden. 

Doe de gratis check op hierhebikpijn.nl en we nemen contact met je op. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.0 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur  en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Mailen kan ook naar info@medisports.nl 

Fysiotherapie Medisports is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. Door jarenlange fysiotherapie ervaring in Etten-Leur en de beschikking over een grote fitness- en trainingsruimte zijn we fysiotherapie-specialisten op gebied van revalidatie en (sport) blessures.  Ons fysiotherapieteam behandelt zowel in de praktijk als aan huis. Fysiotherapie behandelingen vinden plaats van 08.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds en op zaterdag.

Wil je verder revalideren na behandeling in het revalidatiecentrum, heb je fysiotherapie nodig na en operatie of ben je geblesseerd aan schouder, enkel of knie? Bij fysiotherapie Medisports Etten-Leur ben je op het juiste adres. Onze manuele fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in rugklachten en nekklachten en onze crafta/kaaktherapeut helpt je van je hoofdpijn of kaakpijn af. Op zoek naar gerichte fysiotherapie bij COPD, diabetes, etalagebenen,parkinson, en hartproblemen? Wij werken al jaren als specialist op dit gebied in Etten-Leur. Tot slot zijn wij uniek in het aanbieden van shockwave en echografie. zodat we gericht kunnen behandelen bij klachten als hielspoor, slijmbeursontstekingen en achillespeesklachten.

Revalidatie na corona
Onze fysiotherapie praktijk  is volledig ingericht en geschoold om ook mensen, nadat ze corona hebben doorgemaakt, te kunnen helpen met speciaal daarvoor geschreven oefenprogramma's. Op 3 mei heeft onze longfysiotherapeut Antonio Verschuren de cursus over revalidatie na corona bij het chronisch zorgnet afgerond en is hij met het team in staat om deze groep adequaat te begeleiden tijdens hun revalidatie. Daarnaast heeft onze fysiotherapie praktijk een samenwerking opgezet voor deze patiëntengroep met o.a. huisartsen, diëtisten, logopedisten en ergotherapeuten. 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Dus kom jij uit Sprundel, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven, Prinsenbeek, St-Willebrord, Rijsbergen, Oudenbosch of Etten-Leur en heb jij fysiotherapie nodig? Bij onze fysiotherapiepraktijk in Etten-Leur ben je van harte welkom. 

Maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten

Of kies een specialisme

Trainingen onder begeleiding van de fysiotherapeut

Ontmoet onze Fysiotherapeuten

 • Bastiaan de Bijl
  Life is a challenge, challenge your life and enjoy!
  Bastiaan de Bijl
  Fysiotherapeut, Personal trainer en Milon -en fitnesscoach
 • Brenda Lauret - Bastiaansen
  Vragen staat altijd vrij, en bedenk: er zijn geen problemen, slechts uitdagingen!
  Brenda Lauret - Bastiaansen
  Bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut
 • Dennis de Lint
  You miss 100% of the shots you don’t take
  Dennis de Lint
  Fysiotherapeut
 • Frank v/d Berg
  Turn your dreams into plans
  Frank v/d Berg
  (Manueel) fysiotherapeut en crafta(kaak)specialist i.o.
 • Marieke Tak
  Only you can change your life, no one can do it for you…!
  Marieke Tak
  Fysiotherapeut en Personal Trainer
 • Marlot van de Heijning -Aerts
  Je moet schieten, anders kun je niet scoren
  Marlot van de Heijning -Aerts
  Fysiotherapeut, Personal Trainer, sportfysiotherapeut, rookstop coach
 • Robin de Bijl
  Clear that mind of can’t.
  Robin de Bijl
  Fysiotherapeut en Personal Trainer
 • Toby Mensen
  It always seems impossible until it is done!
  Toby Mensen
  Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o, personal trainer en fitnesscoach

Fysiotherapie bij Medisports
Etten-Leur

Fysiotherapie Medisports - Specialisten op gebied van blessures en revalidatie

Fysiotherapie Medisports Etten-Leur is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. 

Succesverhalen van onze klanten