Fysiotherapie Medisports Etten-Leur

Wij staan voor je klaar bij Fysiotherapie Medisports Etten-Leur!

Heb je een blessure/lichamelijke klachten? Ben je op zoek naar fysiotherapie in Etten-Leur? Bij Fysiotherapie Medisports Etten-Leur staan we klaar om je te helpen. 

Tevens is fysiotherapie Medisports dé specialist in Etten-Leur op gebied van revalidatie na Corona. We zijn volledig geschoold, om mensen, nadat ze corona hebben meegemaakt, te begeleiden. 

Doe de gratis check op hierhebikpijn.nl en we nemen contact met je op. Een afspraak maken bij Fysiotherapie Medisports Etten-Leur kan tevens via 076 50 10 001. 

Fysiotherapie Medisports in Etten-Leur is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. Door jarenlange fysiotherapie ervaring in Etten-Leur en de beschikking over een grote fitness- en trainingsruimte zijn we fysiotherapie-specialisten op gebied van revalidatie en (sport) blessures. Ons fysiotherapieteam in Etten-Leur behandelt zowel in de praktijk als aan huis. Fysiotherapie behandelingen vinden plaats van 08.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds en op zaterdag.

Wil je verder revalideren na behandeling in het revalidatiecentrum, heb je fysiotherapie nodig na een operatie of ben je geblesseerd aan schouder, enkel of knie? Bij Fysiotherapie Medisports Etten-Leur ben je op het juiste adres. Onze manuele fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in rugklachten en nekklachten en onze crafta/kaaktherapeut helpt je van je hoofdpijn of kaakpijn af. Op zoek naar gerichte fysiotherapie bij oncologie, COPD, diabetes, etalagebenen,parkinson of hartproblemen? Wij werken al jaren als specialist op dit gebied in Etten-Leur. Ook kun je terecht met bekken(bodem)klachten bij onze bekkenspecialist en hebben we een kinderfysiotherapeut in dienst. Tot slot zijn wij uniek in het aanbieden van shockwave en echografie zodat we gericht kunnen behandelen bij klachten als hielspoor, slijmbeursontstekingen en achillespeesklachten.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Dus kom jij uit Sprundel, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven, Prinsenbeek, St-Willebrord, Rijsbergen, Oudenbosch of Etten-Leur en heb jij fysiotherapie nodig? Bij onze fysiotherapiepraktijk in Etten-Leur ben je van harte welkom. 

Afspraak maken?

Meer informatie over

Fysiotherapie Medisports - Specialisten op gebied van blessures en revalidatie

Fysiotherapie Medisports Etten-Leur is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. 

Succesverhalen van onze klanten