Welk afslankprogramma past bij jou?

Wij nemen contact met je op voor passend advies. Invullen kost slechts 1 minuut.

 • Diëtist

  Dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in Etten-Leur

  Diëtist

  De Medisports diëtist in Etten-Leur is dé specialist op het gebied van voeding en gedrag, bij ziekte en gezondheid. Het doel is het voorkomen/verminderen van voeding gerelateerde klachten. Hierbij werken we naar een verandering in jouw eet- en leef gedrag en bewust te worden van de keuzes die je maakt.

 • Leefstijlcoaching

  Voel je weer vitaal, gezond en energiek!

  Leefstijlcoaching

  Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die gezondheids- skills wil aanleren, aanpakken of verbeteren. Je wilt je weer vitaal, gezond en energiek voelen, om uiteindelijk gelukkiger in het leven te staan. Je leefstijlcoach kijkt naar jouw als persoon, wie je bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vind. Samen stellen we een haalbaar plan op, altijd in overleg en altijd samen, want uiteindelijk is het jouw leefstijlplan.

 • Ben Fit!

  Gezond en gevarieerd voedingspatroon

  Ben Fit!

  Is het tijd je leefstijl te veranderen? Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit bij Medisports Etten-Leur kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

 • SLIMDiet

  Slim en makkelijk afvallen

  SLIMDiet

  Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet bij Medisports Etten-Leur is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven.

   

 • Inbody Healthcheck

  Meet je lichaamssamenstelling

  Inbody Healthcheck

  Met behulp van de InBody Healthcheck bij Medisports Etten-Leur maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode die beschrijft waar je lichaam uit bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van je lichaam. Zo kunnen we je gerichter begeleiden in het behalen van je persoonlijke gezondheidsdoelen op het gebied van gewicht, vet en spieren.

 • Afslanken met jouw voedingscoach

  Ook voor niet-leden mogelijk

  Afslanken met jouw voedingscoach

  Ben je zelf al actief, sport je buiten of ben je in teamverband lekker bezig? Ook dan ben je bij Medisports Etten-Leur aan het juiste adres! Onder begeleiding van onze voedingscoaches ga jij die overtollige kilo`s verliezen, naast jouw huidige beweegschema. Dus ben je geen lid van Medisports? Ook dan helpen onze voedingscoaches je graag!