Welk programma past bij jou?

Wij nemen contact met je op voor passend advies. Invullen kost slechts 1 minuut.

 • Ben Fit!

  Gezond en gevarieerd voedingspatroon

  Ben Fit!

  Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit bij Medisports Etten-Leur kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

 • Leefstijlcoaching

  Voel je weer vitaal, gezond en energiek!

  Leefstijlcoaching

  Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die gezondheids- skills wil aanleren, aanpakken of verbeteren. Je wilt je weer vitaal, gezond en energiek voelen, om uiteindelijk gelukkiger in het leven te staan!

 • Stresscoaching

  Samen op zoek naar de juiste balans

  Stresscoaching

  De stresscoach is gespecialiseerd in het behandelen van mensen die door werk of in hun privé leven overbelast zijn. De coach helpt je om klachten van een dreigende burn-out of overspannen raken te herkennen en erger te voorkomen.

 • Inbody Healthcheck

  Meet je lichaamssamenstelling

  Inbody Healthcheck

  Met behulp van de InBody Healthcheck bij Medisports Etten-Leur maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode die beschrijft waar je lichaam uit bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van je lichaam

 • Afslanken met jouw voedingscoach

  Ook voor niet-leden mogelijk

  Afslanken met jouw voedingscoach

  Ben je zelf al actief, sport je buiten of ben je in teamverband lekker bezig?  Onder begeleiding van onze voedingscoaches ga jij die overtollige kilo`s verliezen, naast jouw huidige beweegschema. Dus ben je geen lid van Medisports? Ook dan helpen onze voedingscoaches je graag!

 • Diëtist

  Voor een positieve kijk op voeding

  Diëtist

  Fysiotherapie Medisport werkt samen met diëtistenpraktijk Jasmijn Gijzen die op locatie aanwezig is. Op deze manier kunnen we optimaal, multidisciplinair, werken. Bij aandoeningen zoals COPD, diabetes, long Covid en obesitas speelt niet alleen beweging een rol maar neemt  ook voeding een belangrijke plaats in. Door de korte lijnen kunnen we een optimaal traject aanbieden.