Welk afslankprogramma past bij jou?

Wij nemen contact met je op voor passend advies. Invullen kost slechts 1 minuut.

 • Ben Fit!

  Gezond en gevarieerd voedingspatroon

  Ben Fit!

  Is het tijd je leefstijl te veranderen? Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

 • Diëtist

  De specialist op het gebied van voeding en gedrag

  Diëtist

  De Medisports diëtist is de specialist op het gebied van voeding en gedrag, bij ziekte en gezondheid. Het doel is het voorkomen/verminderen van voeding gerelateerde klachten. Hierbij werken we naar een verandering in jouw eet- en leef gedrag en bewust te worden van de keuzes die je maakt. De dietiste begeleid je stap voor stap naar het beste resultaat. Na een uitgebreide intake krijg je een persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op jouw doelen en wensen. Daarnaast coacht de Medisports dietiste je om samen je doel te behalen! 

   

 • SLIMDiet

  Slim en makkelijk afvallen

  SLIMDiet

  Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

   

 • Afslanken met jouw voedingscoach

  Ook voor niet-leden mogelijk

  Afslanken met jouw voedingscoach

  Ben je zelf al actief, sport je buiten of ben je in teamverband lekker bezig? Ook dan ben je bij Medisports aan het juiste adres! Onder begeleiding van onze voedingscoaches ga jij die overtollige kilo`s verliezen, naast jouw huidige beweegschema. Dus ben je geen lid van Medisports? Ook dan helpen onze voedingscoaches je graag!