De q-Line Milon cirkel

Nieuwe Milon cirkel Etten-Leur

Nieuw bij Medisports!

Al jaren halen onze sporters mooie resultaten op het gebied van kracht en conditie op de Milon Cirkel! Slank&Fit in slechts 35 minuten trainen. Tijd voor een nieuwe impuls! De nieuwste Milon apparatuur komt nu naar Etten-Leur! Met de Q-line halen we een circuit in huis dat nog effectiever, veiliger, makkelijker, leuker en comfortabeler is!

Je wilt aan je gezondheid & weerstand werken, afvallen, fit worden, vet verbranden, spieren trainen of conditie opbouwen maar hebt weinig tijd of zin? Dan is de Q-line Milon cirkel ideaal voor je! Alle apparaten zijn volledig, op jouw niveau, automatisch ingesteld. Je kunt niets meer fout doen!

Ook voor mensen die sporten niet leuk vinden

De nieuwste Q-Line Milon Cirkel is dé perfecte training voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die moeite heeft zichzelf te motiveren.

In 35 minuten doe je een volledige training op gebied van kracht en conditie.  Twee keer trainen in de tien dagen is voldoende.

Resultaat gegarandeerd! Bij Medisports is er vaste begeleiding in de Milon Cirkel aanwezig. Je kunt altijd gebruik maken van de Milon Cirkel gedurende de openingstijden van 8.00 uur `s morgens tot 22.00 uur `s avonds.

Unieke Bodyscan

Bij je start word je volledig gescand door de Milonizer. De Milonizer bij Medisports Etten-Leur is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat je gescand wordt om zo op de juiste, verantwoorde, manier op de Milon te trainen. Onze coaches bespreken de resultaten, wegen je en geven je zo het allerbeste advies!

Het belang van spiertraining

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten. Op de Milon cirkel bij Medisports Etten-Leur kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk. Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat. Daarnaast is de Milon Cirkel uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. Je voelt je stukken fitter! Tot slot stimuleert spiertraining de vetverbranding en is het dus onmisbaar als je af wilt vallen.

Ook onze fysiotherapeuten gebruiken de Milon cirkel tijdens revalidatie trajecten.

Ook interessant voor u

Relevant nieuws