Milonizer Medisports Etten-Leur

Maak een goede start!

Hoe gezond ben jij? 

Wanneer je begint met de Milon cirkel krijg je eerst een professionele introductie om alles in te stellen en uit te leggen. Hierbij word je volledig gescand door de Milonizer.

Bodyscan

De Milonizer bij Medisports Etten-Leur is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat je gescand wordt om zo op de juiste, verantwoorde, manier te trainen met oog op resultaat.

Met de innovatieve Milonizer wordt je lichaam en weerstand doorgemeten in een complete bodyscan. Met deze data kunnen alle Milon Q-Line fitness-toestellen optimaal aangepast worden aan jouw lichaam!

 

Starten met de Miloncirkel

Ga je de start maken op onze nieuwste Milon cirkel? Goede keus! In slechts 35 minuten doe je een volledige, veilige en effectieve spiertraining! Ideaal als je net start met sporten, sporten niet leuk vind of als je weinig tijd hebt. De Milon cirkel bij Medisports Etten-Leur is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. 

Begeleiding 

Onze coaches in Etten-Leur bespreken de resultaten en geven je zo het allerbeste advies! Altijd is er begeleiding aanwezig in de Milon cirkel bij Medisports Etten-Leur. De coaches helpen je graag! 

Wat past bij jou?