Sonja Jobse

Receptioniste

Mijn naam is Sonja Jobse en vanaf 1 september ben ik bij Medisport als gastvrouw werkzaam achter de balie en de bar. Nadat ik al jarenlang met veel plezier bij Medisport sportte, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een open sollicitatie gestuurd. Tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen én volg ik nu de opleiding tot instructeur Pilates en Small Group Training. Vanaf januari 2018 zal ik dan ook op zondagochtend deze lessen gaan verzorgen.

Zeg nooit nooit

Ook in mijn vrije tijd ben ik vaak bij Medisport te vinden; in de fitness, om een groepsles te volgen, of voor een Personal Training. Daarnaast heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met een fitte en gezonde lifestyle. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en hou er dan ook van om gezonde en lekkere recepten uit te testen. Wel altijd zonder vlees, want sinds ik jaren geleden uitprobeerde hoe het zou zijn om vlees uit mijn eetpatroon weg te laten, eet ik dat niet meer (wel af en toe vis).

 

Omdat ik voorheen zelf heb ervaren hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, help ik graag andere mensen om ook het beste uit zichzelf te halen. Ik sta dus voor je klaar om je te helpen je resultaten te behalen, wat het doel ook is. Voorop staat dat je met plezier en een goed gevoel bezig bent met je gezonde en fitte levensstijl.

 

En op dit gebied heeft Medisport zó veel te bieden, dat ik je hierin graag wegwijs maak. Dus heb je vragen welke mogelijkheden er allemaal zijn, of wil je kijken wat bij je past, kom dan gerust eens bij me langs. Geen vraag is mij te gek. Elke dinsdagochtend en woensdagavond ben ik te vinden achter de balie. Maar ook voor een hapje en een drankje, een cappuccino, eiwitshake, muntthee of verse jus d’orange van de bar sta ik graag voor je klaar. Ik hoop je snel (weer) te zien!

 

Groetjes,

Sonja Jobse