Sonja Jobse

Leefstijl -voedingscoach, service/advies, Pilates instructeur en Small group trainer

Mijn naam is Sonja Jobse en ik ben bij Medisports werkzaam achter de balie Nadat ik al jarenlang met veel plezier bij Medisport sportte, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een open sollicitatie gestuurd. Daarnaast geef ik Pilates en Small Group trainingen en ben ik voedingscoach. Deze variatie vind ik heerlijk! 

Zeg nooit nooit

Ook in mijn vrije tijd ben ik vaak bij Medisport te vinden; in de fitness, om een groepsles te volgen, of voor een Personal Training. Daarnaast heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met een fitte en gezonde lifestyle. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en hou er dan ook van om gezonde en lekkere recepten uit te testen. Wel altijd zonder vlees, want sinds ik jaren geleden uitprobeerde hoe het zou zijn om vlees uit mijn eetpatroon weg te laten, eet ik dat niet meer (wel af en toe vis).

Omdat ik voorheen zelf heb ervaren hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, help ik graag andere mensen om ook het beste uit zichzelf te halen. Ik sta dus voor je klaar om je te helpen je resultaten te behalen, wat het doel ook is. Voorop staat dat je met plezier en een goed gevoel bezig bent met je gezonde en fitte levensstijl.

En op dit gebied heeft Medisports zó veel te bieden, dat ik je hierin graag wegwijs maak. Dus heb je vragen welke mogelijkheden er allemaal zijn, of wil je kijken wat bij je past, kom dan gerust eens bij me langs. Geen vraag is mij te gek.  Ik hoop je snel (weer) te zien!

 

Groetjes,

Sonja Jobse