Sonja Jobse

Leefstijl- en voedingscoach, service/advies, yoga/ pilates docent

Mijn naam is Sonja Jobse en sinds 2017 ben ik bij Medisports werkzaam. Mijn werkzaamheden zijn divers;

  • Je kunt me vinden aan de balie waarbij ik onze klanten persoonlijk, telefonisch of per mail help met allerhande vragen, of ik plan er afspraken in voor onze fysiotherapie praktijk
  • Of ik ben in de body & mindzaal waar ik yoga of pilateslessen geef
  • Je kunt me ook tegenkomen in het sportcentrum tijdens een rondleiding, of aan tafel met een belangstellende tijdens een adviesgesprek
  • Of ik ben in onze coaching ruimte waar ik als gewichtsconsulente mensen help met afvallen, of waarbij ik nieuwe sporters tijdens de intake op weg help.
Als je wilt dat er iets verandert, dan moet je iets veranderen

Deze variatie in mijn werk vind ik heerlijk. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en hou er dan ook van om gezonde en lekkere recepten uit te testen. Wel altijd zonder vlees, want sinds ik jaren geleden uitprobeerde hoe het zou zijn om vlees uit mijn eetpatroon weg te laten, eet ik dat niet meer (wel af en toe vis).

Omdat ik voorheen zelf heb ervaren hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, help ik graag andere mensen om ook het beste uit zichzelf te halen. Ik sta dus graag voor je klaar om je te helpen je resultaten te behalen, wat het doel ook is. Daarbij kijk ik altijd naar wat bij jou als persoon past. Voorop staat dat je met plezier en een goed gevoel bezig bent met je gezonde en fitte levensstijl.

En op dit gebied heeft Medisports zó veel te bieden, dat ik je hierin graag wegwijs maak. Dus heb je vragen welke mogelijkheden er allemaal zijn, of wil je kijken wat bij je past, kom dan gerust eens bij me langs. Geen vraag is mij te gek.  Ik hoop je snel (weer) te zien!