Corona Move Challenge

Loop met Medisports naar het plaatsje Corona in Italië!

Ook in deze Lockdown houden we je in beweging! In 4 weken tijd gaat Medisports vanaf Etten-Leur naar het plaatsje Corona, in noordoost Italië, lopen. Jij kan hierbij helpen. Maak een afspraak met de beweegcoach en doe mee! 

Kom weer in beweging met de beweegcoaches van Medisports! Heb jij minder motivatie in deze Corona tijd om (zelf) te sporten, of mis jij de creativiteit om leuke uitdagende oefeningen te bedenken? De beweegcoach helpt jou hierbij. De coach komt één keer per week naar jou toe om je te helpen met sporten. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van de Overheid. Op gepaste afstand, 1 op 1, en in de buitenlucht! 

Dit kan op verschillende manieren: De beweegcoach kan samen met jou gaan wandelen, een uitdagende training bij je in de tuin uitzetten, of juist een stuk gaan fietsen of hardlopen. Daarnaast zal de beweegcoach advies en tips geven om jouw leven in deze tijd zo sportief mogelijk te maken. Hierbij houdt de beweegcoach rekening met jouw persoonlijke leven, waardoor er een goede levensstijl gebouwd kan worden wat speciaal is aangepast aan jouw wensen.

Loop mee naar het plaatsje Corona in Italië! 
Door deze trainingen met de beweegcoach worden er Moves verzameld. Elke training met een beweegcoach staat ongeveer gelijk aan 500 Moves, of ongeveer 10 kilometer. Met elke training komen wij dus dichterbij het plaatsje Corona. Er is hiervoor een speciale route gemaakt, waardoor wij als team ook langs steden als Brussel, München en Venetië zullen komen. De volledige route is hieronder zichtbaar. Benieuwd waar we zijn? Buiten bij Medisports komt een kaart waarop we elke dag laten zien waar we ons op de route bevinden!

Lukt het jou om vier keer met een beweegcoach te sporten? Dan maak je ook nog kans op een prachtige prijs!

Help jij ons dichterbij de finish in Corona te komen? Maak nu een afspraak met de beweegcoach! Klik hier om meer te lezen en aan te melden! 

Met warme groet,
Team Medisports