Voedselbank Etten-Leur

Goede Doelen maand

We zamelen producten en geld in voor de Voedselbank Etten-Leur

Al vele jaren zet  Medisports Etten-Leur zich jaarlijks in voor het Goede Doel. 

Dit jaar doen we dit voor de mensen in Etten-Leur die het financieel echt even niet redden. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij om anderen een hart onder de riem te steken.

Medisports staat voor gezondheid: We gunnen dan ook iedereen de mogelijkheid een gezonde maaltijd te kunnen eten.  Zodoende gaan we producten en geld inzamelen voor Voedselbank Etten-Leur. 

Dit jaar dus een Lokaal Doel: want dicht bij huis kunnen ze onze inzet al goed gebruiken!  Doe je mee?

 

Wanneer

Woensdag 15 november t/m vrijdag 15 december 2023 


Wat gaan we doen

 • Inzamelen voedingsmiddelen voor de Voedselbank Etten-Leur
   
 • Grote grabbelton met geweldige prijzen van verschillende sponsoren! De opbrengst komt ook t.b.v. de Voedselbank Etten-Leur 
   
 • Taarten bakken (en opeten): Bak een taart voor het Goede Doel! Eet je liever een stukje? De opbrengst komt geheel ten goede van de Voedselbank Etten-Leur
   
 • Rowing Challenge: Van 1 t/m 21 december roeien Medisports Teams binnen bij Medisports zoveel mogelijk kilometers. Welk team gaat winnen? Medisports sponsort het totaal aantal kilometers d.m.v. een geldbedrag aan de Voedselbank! 
   
 • Mega circuit! Op vrijdagavond 15 december een mega (gezellig) circuit. Hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage. Ook de opbrengst van drankjes na afloop is t.b.v. de Voedselbank Etten-Leur!

Hoe kun je meedoen?

en win mooie prijzen!

Koop een lootje

Met dank aan onze sponsoren

Ook interessant voor u

Relevant nieuws