Doe mee met de gezonde rugweken

Wij helpen je weer pijnvrij bewegen!

Speciaal voor iedereen die wil  werken aan zijn/haar rugklachten hebben we de gezonde rugweken. Onze gespecialiseerde rug fysiotherapeuten gaan gedurende 12 weken met je aan de slag.  Je traint in kleine groepjes onder begeleiding van een fysiotherapeut. Door de gerichte training zullen je klachten verminderen en werken we eraan om klachten in de toekomst te voorkomen. 

Gratis informatieavond: Woensdag 14 december 19.30 uur

Wat doen we tijdens de trainingen?

Minimaal één keer per week train je in een groep onder begeleiding van de gespecialiseerde rug/nek fysiotherapeut met accent op stabiliteit en coördinatie van de rug- en nekspieren.  Samen werken we aan een beter belastbare rug en/of nek waardoor de kans kleiner wordt dat klachten opnieuw zullen optreden Hiermee verbetert de lichaamshouding en de algemene conditionele gesteldheid. Naast de groepstraining, ga je ook 1x per week zelfstandig trainen met een op maat programma van jouw fysiotherapeut.

De intake door de fysiotherapeut:

Tijdens de intake heb je een uitgebreid vraaggesprek en bewegingsonderzoek door onze  fysiotherapeut.  Doel hierbij is een indruk krijgen van de huidige klachten en de belastbaarheid. Hiermee wordt het beginniveau voor de trainingen bepaald.