Revalidatie bij fyiotherapie Medisports na meniscus operatie

Ongeveer een jaar geleden liep tijdens het voetballen een blessure op aan mijn knie. De huisarts dacht aan een verrekking aan mijn kniebanden en adviseerde me om vooral even te rusten.

Omdat Marty me ooit al aan een andere blessure had geholpen , wilde ik hem ook vragen om er naar te kijken. Na een aantal testen was hij er binnen een minuut van overtuigd dat mijn meniscus beschadigd was.

Hij adviseerde daarom om terug te gaan naar de huisarts, voor een second opinion en om toch een MRI te laten maken. En wat bleek: mijn meniscus was helemaal afgescheurd.

Naarmate het beter ging deden we ook steeds meer specifieke voetbaloefeningen.

Na mijn operatie ging ik revalideren bij Medisports. Eerst bij Matthijs en later bij Marty.  Het waren voornamelijk oefeningen om de spieren rondom mijn knie sterker te maken. Twee keer in de week kwam ik bij de fysio en daarnaast kon ik nog 2 keer in de week zelf mijn oefeningen bij Medisports doen.

Naarmate het beter ging deden we ook steeds meer specifieke voetbaloefeningen.

Marty was heel duidelijk; als ik mijn best niet deed kon ik beter naar huis gaan. Ik vond het heel leuk om bij Medisports te mogen revalideren en sporten. Het was er altijd gezellig en Marty motiveerde mij constant om door te zetten. Na 9 maanden revalideren is mijn knie gelukkig weer helemaal hersteld en kan ik weer volop voetballen.

Dank je wel Matthijs en Marty!