Personal Training Maritte

Personal Training bij Marty 28-03-2018

In september 2017 ben ik bij Medisports begonnen met Personal training.

Mijn Personal Trainer werd Marty. Ik had meteen een goede klik met hem. Hij gaf mij advies en iedere week was er een weegmoment. We konden dan zien hoeveel ik was afgevallen. Ik keek er iedere week weer naar uit om te gaan trainen bij Marty. Het trainen was altijd gezellig met hem. Ook boksen was erg  leuk.


 

Ik had dit alleen nooit gekund en durven dromen!

Marty had ook een goede invloed op mij. Ik had behoefte aan die stok achter de deur.

Ik heb zelf op mijn voeding gelet. Want ik wist zelf al wel een beetje wat je wel en niet mocht hebben. Marty heeft daar me daar wel meer bewust van gemaakt.

Ik had al eerder diëten gevolgd maar dat lag mij niet en ik vond dit ook niet lekker dus daar ben ik gelijk mee gestopt. Nu heb ik meer mijn leefstijl veranderd.

Door de hulp en adviezen van Marty ben ik nu ruim 12 kilo afgevallen. Ook ben ik ruim 22 cm van mijn taille kwijt, waar ik heel trots op ben. Hierdoor voel ik mij beter en zit ik weer lekker in mij vel. Ik had dit alleen nooit gekund en durven dromen. Ik heb hierdoor ook meer zelfvertrouwen gekregen. Ik vindt het fijn om bij Medisports te trainen vanwege de goede begeleiding, want dat vind ik erg belangrijk.

Marty bedankt je stond altijd voor mij klaar en je heb altijd een luisterend oor geboden aan mij. Als er iets was kon ik altijd bij jou terecht.  Je hebt mij daarnaast het gevoel gegeven dat we samen hebben gewerkt om mij doel te bereiken.

Bedankt nogmaals Marty!

Groetjes Maritte

Meer succesverhalen