Wilma van Zeijl

Yoga instructrice

Hallo, mijn naam is Wilma, ik heb 3 volwassen kinderen, 1 bonus zoon in Senegal en een leuke vriend. Ben geboren en woonachtig te Breda.
In mijn werkzame leven heb ik onder andere een eigen praktijk gehad als schoonheidsspecialiste en gaf ik polariteitsmassage en energetische behandelingen. Recentelijk ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie en schilder thuis in mijn atelier.

Yoga is mijn grote passie. Het heeft mij een betere gezondheid gebracht, soepelheid, kracht en kalmte. Door yogales te geven komen mijn vaardigheden en kennis die ik in de loop van mijn leven heb opgebouwd samen. Dit voegt betekenis en blijdschap aan mijn leven toe.
Door met je aandacht en adem bij de yogahoudingen te zijn gaat je energie stromen, kan je spanning loslaten en kom je uit je hoofd/ denken. Dit heeft een kalmerend effect en wil ik graag doorgeven middels mijn yogalessen.

Je adem is een hulpmiddel om bij jezelf te komen. Door met aandacht je adem te volgen kan je in het moment vallen, in het nu. Dan kom je thuis bij jezelf. Je ware zelf. 

Naast yoga beoefen ik Tai chi, Qi gong, Box en burn en Zen meditatie. Ik hou van wandelen in de natuur, hier haal ik veel inspiratie uit voor mijn schilderijen. Sauna, Indonesisch eten, lezen, steden en musea bezoeken, samen zijn met gezin of vrienden, terrasje pakken, en strandvakanties in eigen land zijn mijn vrijetijdsbestedingen.

Volg je adem met aandacht dan kan je thuis komen bij jezelf