Marty Konings

Fysiotherapeut en Personal Trainer

Ik ben geboren in Breda en kom van oorsprong uit Sint Willebrord. Daar woon ik nog steeds, samenwonend met mijn vriendin. Ik werk nu bijna acht jaar bij Medisport. Na mijn HAVO-diploma ben ik gaan studeren aan Thim van der Laan, Internationale Hogeschool Fysiotherapie. Ondertussen begon ik bij Medisports op zondag in de fitness te werken. Op den duur ging ik van maandag tot en met donderdag naar school, en vrijdag, zaterdag en zondag werkte ik als fitnessinstructeur.

Alles draait om discipline en mentaliteit

Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik daarnaast ook de opleiding Personal Training gevolgd. Na beiden succesvol te hebben afgerond ben ik na drie jaar fitness, inmiddels vijf jaar fysiotherapeut en personal trainer. Vooral de combinatie hierin vind ik erg leuk. Hulp bieden en begeleiden van mensen een-op-een sluit naadloos op me aan. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn passie, sport en gezondheid, mijn beroep heb kunnen maken.

Door de gezellige sfeer, de leuke collega’s en het continu meegaan met de tijd vind ik het heerlijk om bij Medisports te werken. Voortkomend uit mijn zelfdiscipline probeer ik altijd voorop te gaan in de strijd, uitdagingen of andere situaties. Ook probeer ik vaak mensen mee te trekken in mijn enthousiasme.

Mocht je ooit vragen of opmerkingen hebben, twijfel dan niet, maar stel ze gerust. Tot snel in ons sportcentrum!