Lid worden

Bij Medisports Etten-Leur denken we graag met je mee welk lidmaatschap het beste bij je past. Wij geven altijd persoonlijk advies, zodat jij zeker weet dat jouw lidmaatschap past bij jouw wensen en doelen.

Met elk abonnement maak je bij Medisports Etten-Leur gebruik van de fitnessruimte, groepslessen, sauna, zonnebank en kinderopvang. Als VIP-klant maak je tevens gebruik van de small group trainingen met extra persoonlijke coaching in de Milon Cirkel en FunXtion én van de sportdrank Yanga.

Het is mogelijk een abonnement te kiezen voor 1, 3 of 6 maanden. Sport je in de zomer graag buiten, maar wil je de winter binnen overbruggen? Dan kun je ook kiezen voor een abonnement voor 6 maanden. Nadat jouw lidmaatschapsperiode is verstreken, kun je maandelijks opzeggen. Ook het tijdelijk stopzetten van je abonnement is mogelijk.

Voordat je bij ons start doe je de intake bij één van onze fysiotherapeuten/personal trainers. Op deze manier start je op een verantwoorde manier met een sportadvies dat perfect bij jou past.

Welk lidmaatschap past bij mij?

Wij vinden service belangrijk en willen graag dat jij het abonnement kiest dat het beste bij jou past. Om daarachter te komen, kun je hieronder de lidmaatschapstest doen. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op voor een persoonlijk advies.  

Ook op het gebied van coaching, voeding en leefstijl hebben wij passende mogelijkheden. Denk ook eens aan Personal Training, leefstijl begeleiding en afslankadvies. Of wellicht kan fysiotherapie je verder helpen? Het kan allemaal onder 1 dak in Etten-Leur bij Medisports! 

Profiteer van maximale korting

Deze maanden introduceren we de jaaractie! 
Hiermee ontvang je ruim 10% korting.  En nog mooier: deze korting blijf je elk jaar houden! 

Lidmaatschapstest