Doe de gratis health check

Test je gezondheid!

In samenwerking met Benfit mogen we al onze leden een gratis health check aanbieden.

Doe de check en ontvang lifestyle advies op maat. Aan je weerstand/gezondheid werken is nu immers belangrijker dan ooit! Sport je niet bij Medisports? Dan kun je de volledige Health Check doen voor slechts 19 euro!

Is de drempel momenteel hoog? Vind je het lastig weer in een goed ritme te komen op gebied van voeding, bewegen en leefstijl? Ben je op zoek naar advies door een professionele coach? Doe dan de check en ontvang advies, volledig op jou afgestemd! 

Met de Health Check maak je de balans op om te kijken op welke vlakken je op de juiste weg zit, en waar nog verbetering mogelijk is. Onze ervaren coaches bieden een gedetailleerd inzicht in waar je staat op fysiek en mentaal vlak. Ze zullen je lifestyleadvies geven en meedenken over een plan van aanpak.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om de gratis health check af te spreken. Je ontvangt een online vragenlijst die je vooraf aan de afspraak dient in te vullen. Tijdens de afspraak krijg je een uitgebreide Body meting (o.a. gewicht, spiermassa, intern vet, vocht, bmi) en analyse. Je ontvangt meteen een volledig rapport en krijgt zo inzicht in je gezondheid op gebied van bewegen, voeding en leefstijl! 

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. We staan graag voor je klaar. 

Doe de health check

Advies op maat

Afslanken -en leefstijlcoaching

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken -en leefstijlcoaching
Mireille, Manon en Jaimy
Voedings –en leefstijlcoaches Medisports
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen